WoW!

Cum se curăță cuptorul cu microunde în doar câteva minute, fără produse chimice

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se curăță cuptorul cu microunde în doar câteva minute fără produse chimice

Cum cureți cuptorul cu microunde în doar câteva minute fără produse chimice. Este de-a dreptul un dezastru când mâncare încălzită la microune pocnește și umple pereții de reziduri. De cele mai multe ori uităm sau nu avem chef să-l ștergem atunci când murdăria e proaspătă, iar apoi ne chinuim cu fel și fel de produse chimice de curățare care ne afectează și pielea.

Următorul truc este la îndemâna oricum și tot ce trebuie să faci e să lași aburii din apă fiartă cu lămâie să acționeze. Mai apoi intervi tu pentru o curățare eficientă. La final trebuie doar să ștergi pereții cuptorului cu microunde pentru a nu rămâne urme. Și iată cât de ușor este. Dacă și ție ți se pare că merită să încerci, mai jos găsești exact ingredientele de care ai nevoie. Nu uita că produsele naturale de curățare sunt mult mai sănătoase.

Aveți nevoie de:

  • un castron mic
  • 1 lămâie
  • jumătate de cană cu apă
  • un burete

Instrucțiuni:

Tăiați lămâia în jumătate, strecurați sucul într-un bol cu jumătate de cană de apă. Puneți cana în cuptorul cu microunde timp de 3 minute (sau până când apa fierbe). Lăsați cana să stea la cuptorul cu microunde timp de 5 minute pentru a lăsa aburul să acționeze asupra urmelor de grăsime și rezidurilor de mâncare.

Scoateți vasul și masa rotativă cu microunde. Ștergeți interiorul cu un burete curat sau un prosop de hârtie. Pentru a îndepărta petele dificile, scufundați buretele în apă fierbinte cu lămâie și frecați pe pată înainte de a se spăla complet. Bucurați-vă de cuptorul cu microunde curat!

Adauga un comentariu