BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum se descurcă patronii de restaurante în această perioadă? Ce soluții există pentru salvarea HoReCa? Discuţie cu Ioana Luca, fondator restaurant Andalu – FOTO

Publicat: 26 nov. 2020

Vineri, 27 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Ioana Luca, proprietarul restaurantului Andalu, cu specific spaniol. Tânăra a înființat afacerea împreună cu soțul său în urmă cu 2 ani. Au investit 200.000 de euro în restaurant, banii economisiţi în Spania, o parte, și restul de 35.000 de euro, accesați în cadrul unui program de finanţare pentru tinerii care au muncit în străinătate și s-au întors în Iași să deschidă o afacere.

Din cauza pandemiei de Covid-19 restaurantele au fost printre primele afaceri afectate, cu pierderi majore, care au încercat să supraviețuiască cu livrările la domiciliu. Cum se descurcă acum patronii de restaurante, dacă au accesat diverse sume prin programe de finanţare derulate de stat dar și ce soluții exista pentru salvarea HoReCa.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu