Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Cum se înțeleg acum David Pușcaș și Luminița Anghel. „Știu cât suferă…”

Cum se înțeleg acum David Pușcaș și Luminița Anghel. „Știu cât suferă…”

25 nov. 2021, 09:21,
BZI.ro, în Cultural

După mai mulți ani de certuri, David Pușcaș și Luminița Anghel s-au împăcat. Băiatul o divinizează acum pe artistă și, în prezent, se înțeleg perfect. David a fost adoptat de cântăreață care a încercat să îi ofere tot ce este mai bun.

Odată cu perioadă adolescenței lucrurile s-au complicat, iar relația dintre ei s-a degradat.

David Pușcaș și Luminița Anghel s-au împăcat

Anii zbuciumați se pare că au trecut și acum cei doi se înțeleg de minune. Nicoleta Voicu este apropiată de David. Se interesează de el, ba chiar l-a invitat și la ea acasă, unde tânărul i s-a confesat. Potrivit interpretei de muzică populară, David o divinizează acum pe mama lui. Cei doi au îngropat securea războiului și au trecut peste neînțelegerile avute.

”L-am căutat, l-am încurajat, mă interesez adesea de el, să îi fie bine, știu cât suferă un copil care a fost abandonat, căci și eu am trecut prin aceeași situație, și pe mine m-a părăsit mama după naștere. L-am invitat pe David și la mine acasă. A vorbit doar despre Luminița Anghel, solista care l-a înfiat pe când avea doar patru anișori. David Pușcaș își vede mama și într-o sticluță de parfum, aveam una pe măsuță, mi-a zis că și mama lui se dă cu același, o divinizează.

În plus, David a fost crescut foarte frumos, are o educație aleasă, cere voie și să se așeze pe un scaun, zice ”Sărut mâna”, mai rar așa copil. El și mama lui au avut și neînțelegeri, dar în ce case nu sunt probleme? Am înțeles că, în ultima vreme, David și Luminița se înțeleg bine, comunică”, a declarat Nicoleta Voicu pentru impact.ro.

Cum se întreține David Pușcaș

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel se întreține singur, însă a avut dificultăți pe plan financiar de-a lungul timpului. De o perioada însă, lucrurile par să se mai fi îndreptat. David Pușcaș lucrează la un site acum și reușește să se descurce mai bine cu cheltuielile.

Tânărul a mărturisit că intenționează să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune, pentru a deveni prezentator TV.

”Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul.

Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a mai  mărturisit David Pușcaș pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *