Cultural

Cum se înțelege actorul Angel Popescu cu fosta lui soție. ,,Este un subiect delicat…”

Publicat: 22 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cum se înțelege actorul Angel Popescu cu fosta lui soție. Este un subiect delicat
Angel Popescu se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului, dar este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege actorul Angel Popescu cu fosta lui soție. Cunoscut de public pentru rolurile sale savuroase din serialul ,,Mondenii”, artistul este extrem de discret când vine vorba de omul din spatele celebrității. Angel Popescu are o carieră de succes în actorie, dar când este întrebat de viața privată este rezervat în declarații. Puține detalii se știu despre trecutul acestuia, dar și despre suferințele din plan amoros. Iată ce spune actorul despre mariajul eșuat și fosta parteneră de viață.

Cum se înțelege actorul Angel Popescu cu fosta lui soție

Angel Popescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta este cunoscut pentru rolurile sale savuroase din seriale precum ,,Mondenii”, ,,Mangalița” și multe altele. Artistul se mândrește cu o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Angel Popescu ascunde o poveste de viață uluitoare. Actorul a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros și a fost pus în situația să joace pe scenă alături de fosta parteneră de viață. Acest lucru se poate repeta și acum deoarece ambii sunt actori. La vremea despărțirii, Angel Popescu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

,,Este un subiect delicat despre care n-aş vrea să vorbesc. Din păcate, viaţa ne aduce şi surprize de genul acesta. Dar asta e, viaţa merge mai departe. (…) Dacă vom avea vreodată iar scene împreună, ne vom face meseria amândoi aşa cum trebuie. Suntem actori profesionişti şi trebuie să dăm dovadă de generozitate. Indiferent de ce se întâmplă, repet, în viaţa privată. Asta îl completează pe actor, să fie om şi pe scenă şi în afara ei. Dar pe scenă au fost cazuri în care actorilor le-au murit părinţilor şi au urcat să joace. E o meserie ingrată, dar una dintre cele mai frumoase.”, a declarat actorul.

În prezent, Angel Popescu se dedică proiectelor sale de suflet și cucerește publicul cu personajele sale savuroase. Artistul este o prezență rară la evenimentele mondene, dorind să fie cât mai departe de scandalurile și agitația din showbiz-ul autohton. Și colegul său de breaslă, Pavel Bartoș, își ține familia departe de ochii curioșilor. Acesta se bucură din plin de rolul de tată și radiază de fericire alătrui de soția sa. Un alt actor celebru care a ajuns la vârsta marilor împliniri este Mihai Rait. Acesta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se declară un bărbat norocos alături de partenera sa.

Cum este artistul dincolo de lumina reflectoarelor

Angel Popescu este rezervat în declarații când vine vorba de planul personal. Acesta a oferit recent câteva detalii neștiute din viața sa. Actorul a fost pasionat de fotbal în tinerețe și un mare iubitor de muzică rock. Dragostea pentru actorie a apărut în adolescență, când a fost apreciat pentru umorul de calitate și glumele savuroase.

,,Sunt un om căruia îi place să facă oamenii să zâmbească, chiar dacă sunt şi eu mă aflu în tenebre în anumite momente din viaţa mea. Se spune că actorii de comedie sunt mai trişti. Am o doză de tristeţe şi probabil din cauza aceasta îmi iese mai bine comicul. Datorită acestui lucru. Iar din pasiuni pot să spun muzica, filmul, fotbalul şi mai citesc din când în când. Pentru că internetul nu poate înlocui o carte bună.”, a mai precizat actorul.

Angel Popescu se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului, dar este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul se dedică în prezent proiectelor sale de suflet și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv.

Comentarii
Adauga un comentariu