Cancan

Mihai Rait a ajuns la vârsta marilor împliniri. Detalii surprinzătoare din viața privată a îndrăgitului actor

Publicat: 15 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Rait a ajuns la vârsta marilor împliniri. Detalii surprinzătoare din viața privată a îndrăgitului actor
La vârsta de 42 de ani, Mihai Rait se declară un bărbat împlinit pe plan profesional și se mândrește cu familia lui frumoasă.

Celebrul actor Mihai Rait a ajuns la vârsta marilor împliniri. Artistul are o carieră de succes și este extrem de apreciat de publicul autohton. Dincolo de realizările profesionale, acesta se declară un bărbat împlinit și pe plan personal. Mihai Rait este extrem de discret când vine vorba de familia sa. Puțini sunt cei care știu cum este Dorel din ,,Las Fierbinți” în ipostaza de soț și tată. Iată câteva detalii surprinzătoare din viața privată a îndrăgitului actor.

Mihai Rait se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Mihai Rait este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Artistul care dă viață personajului Dorel din serialul de succes ,,Las Fierbinți” se bucură de celebritate, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit. La vârsta de 42 de ani, acesta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Extrem de energic și carismatic, Mihai Rait este discret când vine vorba de viața privată. Acesta a preferat să își țină căsnicia departe de ochii curioșilor și este rezervat în declarații când vine vorba de planul personal. Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul actor are o o soție superbă și un băiețel.

Actorul a vorbit recent despre viața de familie, dar și despre soția sa care nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor. Acesta a povestit cum a cunoscut-o pe femeia care i-a cucerit inima.

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.”, a declarat acesta.

Dincolo de lumina reflectoarelor, actorul se bucură din plin de viața de familie și de aprecierea publicului. Și celebrul prezentator Cosmin Stan se declară un bărbat împlinit pe plan personal alături de copii și de soție. Acesta este extrem de discret când vine vorba de căsnicia sa și formează alături de partenera lui unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Și carismaticul Valentin Butnaru are parte de realizări deosebite pe plan profesional și personal, acesta fiind unul dintre cei mai îndrăgiți moderatori tv.

Detalii inedite din viața privată a faimosului actor

Celebrul actor Mihai Rait a cucerit publicul încă de la primele apariții în showbiz-ul autohton. Acesta dă viață personajului Dorel din serialul de succes de la Pro Tv și reușește de fiecare dată să aducă zâmbetul pe chipul tuturor. Multă lume se întreabă cum este carismaticul actor în viața privată și cu ce s-a ocupat acesta până să ajungă celebru.

Recent, actorul și-a deschis sufletul și a vorbit despre personajul pe care îl interpretează, dar și despre marile provocări din plan profesional. Mai mult, acesta a oferit detalii inedite despre copilăria lui tumultuoasă.

,,Dorel nu e un personaj uşor. A fost o provocare, dar acum suntem cei mai buni prieteni, îl mai scot pe Dorel şi pe acasă. După 11 sezoane mi se pare foarte uşor, dar la început mi-a fost greu pentru că nici nu vorbeam, nu spuneam mare lucru în afară de „aha“, „mmm“, „da“ şi „nu.“ (…)

Personal, e sentimentul plăcut că te recunoaşte lumea pe stradă, e foarte frumos că oamenii se bucură când te văd, ceea ce înseamnă că le oferi ceva foarte bun, că ceea ce faci tu are valoare, atinge şi ajunge acolo unde trebuie.“, a declarat actorul.

Acesta a vorbit și despre copilăria sa, recunoscând amuzat că a fost un copil rebel.

,,Eram, cum ar zice unii, brânză bună în burduf de pâine. Învăţam pentru că mă corecta mama, ea a ţinut mult să învăţ. Puteam, dar nu voiam. Acum îmi pare rău pentru că puteam să acumulez mai multe informaţii atunci şi nu mă mai chinuiam acum, după ce am terminat toată şcoala. Nu-mi plăcea nicio materie, pe mine mama m-a îndrumat mereu să dau la contabilitate, că ea asta făcea.“, a mărturisit acesta.

Pasiunea pentru actorie avea să îl aducă la București, construindu-și treptat o carieră impresionantă. În prezent, actorul se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului.

În pofida provocărilor din viața privată, actorul a reușit să se facă remarcat, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. De momente dificile pe plan personal a avut parte și carismaticul Andrei Ștefănescu. Acesta a trecut prin două divorțuri dureroase, însă are o relație bună cu fosta soție, Antonia, de dragul fiului lor.

La vârsta de 42 de ani, Mihai Rait se declară un bărbat împlinit pe plan profesional și se mândrește cu familia lui frumoasă. Acesta are o căsnicie de mai mulți ani, iar de când a devenit tată, artistul este mai fericit ca oricând.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu