Cultural

Cum se înțelege Ana Gheorghe cu sora ei celebră. ,,Mi-e și frică să mă gândesc la ea…”

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Ana Gheorghe cu sora ei celebră. Mi-e și frică să mă gândesc la ea
Ana Gheorghe are doar cuvinte de laudă când vine vorba de sora ei celebră, cele două fiind extrem de apropiate.

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Ana Gheorghe cu sora ei celebră. Sora Elenei Gheorghe este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și își ține familia departe de ochii curioșilor. Aceasta a dezvăluit recent cum este relația cu sora sa faimoasă și cât de mult a influențat-o celebritatea. Iată ce spune Ana Gheorghe despre provocările din viața privată.

Ana Gheorghe are o relație specială cu sora ei celebră

Dacă pe Elena Gheorghe o cunoaște toată lumea, sora ei, frumoasa Ana Gheorghe, este o prezență rară la evenimentele mondene. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din showbiz-ul autohton. Sora Elenei Gheorghe este căsătorită și se bucură din plin de rolul de mamă.

Ana Gheorghe este o prezență discretă și în mediul online. Aceasta este atentă la fiecare apariție publică, iar pe rețelele de socializare face furori cu frumusețea sa răvășitoare și fizicul de invidiat.

Multă lume se întreabă cum se înțelege Ana Gheorghe cu sora ei, îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe. Recent, celebra artistă a oferit câteva detalii surprinzătoare depsre relația pe care o are cu sora sa, Ana.

,,Mi-e și frică să mă gândesc la ea, că sigur mă sună sau intră pe ușă. (râde) Noi mereu știm una de cealaltă chiar și atunci când nu apucăm să vorbim, știm când ceva nu e în ordine, simțim. Au fost momente când parcă nu mă simțeam OK și o sunam, iar ea îmi zicea că îi e rău sau că are o problemă, și chestia asta s-a întâmplat și invers.”, a declarat Elena Gheorghe.

În prezent, cele două se bucură din plin de viață și se mândresc cu familia lor frumoasă. Ana Gheorghe arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Laura Cosoi. Aceasta își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii de familie inedite, iar de când este mamă se declară o femeie împlinită.

Și frumoasa actriță Anca Dumitra face furori în rândul admiratorilor săi cu aparițiile sexy și ținutele provocatoare. Artista este extrem de discretă când vine vorba de planul personal, însă se bucură de aprecierea publicului și de o carieră de succes.

Ce spune sora Elenei Gheorghe despre provocările vieții de familie

Ana Gheorghe a vorbit recent despre copilăria sa, dar și despre relația pe care o are cu sora ei celebră. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru Elena Gheorghe și recunoaște că există o legătură specială, telepatică, între ea și sora ei.

„Există telepatie între noi. Și da, sunt momente în care mă încearcă sentimente ciudate, de neliniște, și atunci singurul mod în care îmi pot liniști gândurile e să o sun pe Elena. Nu de puține ori, la celălalt capăt îmi răspunde o voce obosită, cu gânduri, probleme, ca orice om, mamă, artist, dar găsim soluții și mereu îmi spune că cel mai mare dar este că suntem sănătoși, restul se rezolvă. (…) Nu am avut nevoie niciodată de psiholog până la 36 de ani, pentru că întotdeauna Elena a reușit să-mi spună exact ce aveam nevoie să aud ca să mă fac psihic bine.

Elena era o fire curajoasă, luptătoare și ia deciziile singură. Și tot ceea ce a făcut până în ziua de azi ca artist a fost de una singură. O apreciez foarte mult și sunt mândră că sunt sora ei!, a mărturisit Ana Gheorghe.

Ana Gheorghe are doar cuvinte de laudă când vine vorba de sora ei celebră, cele două fiind extrem de apropiate. Sora Elenei Gheorghe se mândrește cu familia ei frumoasă și se bucură din plin de viață alături de soțul ei. Acesta apare destul de rar în lumina reflectoarelor, spre deosebire de Elena Gheorghe, care face furori de fiecare dată când apare la tv, pe scenă sau la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu