Cancan ultimă oră

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu fiii lui Gabi Bădălău. Un băiat s-a speriat, a luat-o la fugă și s-a ascuns de ea

Publicat: 12 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu fiii lui Gabi Bădălău. Un băiat s-a speriat a luat-o la fugă și s-a ascuns de ea
Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu fiii lui Gabi Bădălău

Fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a povestit ce s-a întâmplat atunci când afaceristul a vrut să-i prezinte pe copiii săi actualei iubite, Bianca Drăguașanu. Pătrășcanu a făcut relatări surprinzătoare despre acel moment și susține că unul dintre micuți a fost foarte speriat de Bianca Drăgușanu.

Scandalul dintre foștii soți părea că s-a stins, dar iată că Claudia Pătrășcanu a povestit recent cum Bădălău a plănuit o întâlnire dintre fiii săi și Bianca Drăgușanu. Cei mici nu ar fi dorit să aibă de-a face cu actuala iubită a tatălui și au fugit de aceasta. Pătrășcanu susține că unul dintre copiii ei a fost traumatizat în urma acestei întâmplări.

Cum se înțelege de fapt Bianca Drăgușanu cu fiii lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a clarificat informația potrivit căreia fostul ei soț, Gabi Bădălău, și Bianca Drăgușanu au ieșit împreună ca o familie cu copiii, cei doi fii ai afaceristului și fiica blondinei. Pătrășcanu a relatat că la întâlnirea respectivă a luat parte și mama Biancăi, iar scopul era ca noua iubită a afaceristului să-i cunoască pe fiii săi. Din păcate, băieții Claudiei Pătrașcanu cu Bădălău au fugit imediat când au văzut-o pe Bianca, așa că nici vorbă de un moment idilic petrecut în familie.

Mai mult, Pătrășcanu a menționat că Bianca și mama acesteia l-au fugărit pe unul dintre fii ei pentru a-l obliga să facă o poză, micuțul fiind foarte traumatizat de această întâmplare.

„Copiii nu au cunoscut-o niciodată. Așa s-a auzit că în presă, că au ieșit împreună ca o familie. Nu, nu a existat această formulă. A fost pur și simplu un complot din partea lui. Din păcate, a ajuns să fie presat de această femeie. Au complotat să se întâlnească la un loc de joacă, unde cel mic a fost traumatizat de ea. Ea l-a alergat pe cel mic să facă o fotografie cu ea. Cel mic nu a stat, a fugit și s-a ascuns după mașinuțe. Într-un final nu i-a ieșit această pasență cu fotografia. Cel mare a fost alergat de mama acesteia și de cea mică, forțându-l să se joace cu cea mică. Sunt niște jocuri bolnave”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit SpyNews.

Ce a decis Bianca Drăgușanu după ce tatăl lui Bădălău a fost arestat

Bianca Drăgușanu a declarat că va fi mult mai discretă în privința relație cu Gabi Bădălău, după ce tatăl afaceristului a fost arestat pentru trafic de influență. Iată ce a anunțat blondina la sfârșitul anului trecut.

„Indiferent cum aș fi (n.r. despre relații) nu o să mai spun treaba asta la presă niciodată, deoarece pe parcursul timpului și al anilor care au trecut mi-am dat seama că dezvoltarea acestui subiect personal într-un plan professional dăunează grav sănătății. Relația mea, cum am spus-o și cum am arătat-o în ultima perioadă a vieții mele, este a mea și doar a mea și nu o împărtășesc cu nimeni. Dacă se mai întâmplă să ne surprindă paparazzii sau ceva, viața e impreviziblă, nu știi ce te așteaptă azi, mâine, peste o săptămână, două, trei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Adauga un comentariu