Cultural

Cum se înțelege Cătălin Țociu cu tatăl său celebru. Cei doi vor participa la un faimos show de televiziune

Publicat: 23 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Cătălin Țociu cu tatăl său celebru. Cei doi vor participa la un faimos show de televiziune
Cătălin și Romică Țociu vor intra în competiția America Express 2024 și sunt dornici să cucerească publicul.

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Cătălin Țociu cu tatăl său celebru. Dacă faimosul artist Romică Țociu este îndrăgit și cunoscut de publicul autohton, puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă fiul acestuia. Cătălin Țociu este o prezență discretă în lumea mondenă și își țina viața privată departe de lumina reflectoarelor. Cătălin și Romică Țociu vor apărea în curând împreună pe marile ecrane și sunt dornici să cucerească spectatorii de acasă. Cei doi vor participa la un faimos show de televiziune.

Cum se înțelege Cătălin Țociu cu tatăl său celebru

Romică Țociu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Carismaticul actor și om de televiziune are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Romică Țociu are o familie frumoasă cu care se mândrește.

Romică Țociu are un băiat și o fată. Daria a moștenit talentul actoricesc de la tatăl său celebru, iar Cătălin este pasionat de gastronomie. Deși nu a apărut prea des la tv, în curând Cătălin Țociu va participa la America Express 2024 alături de Romică Țociu. Tânărul este de părere că relația tată-fiu va fi și mai puternică după faimosul show de televiziune.

,,În sfârșit putem să împărtășim cu voi această veste că… o să participăm la cea mai minunată experiență ever @americaexpressromania. Abia așteptăm să vedem ce surprize ne așteaptă pe Drumul – Soarelui. Plecăm încărcați cu o energie imensă și pozitivă plină de umor și totodată cu emoții și frică, dar fiind tată și fiu vom depăși orice obstacol.”, este mesajul postat de Romică Țociu, pe Instagram.

O altă actriță celebră care se înțelege de minune cu fiica sa este Adriana Trandafir. Maria Speranța Trandafir face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor împreună cu mama ei celebră. Și îndrăgita prezentatoare Romica Jurca a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta are o carieră impresionantă și doi copii care i-au călcat pe urme. Mihai Jurca prezintă rubrica meteo la Antena 1, iar fiica vedetei este o jurnalistă faimoasă.

Cu ce se ocupă fiul lui Romică Țociu

Cătălin Țociu este o prezență rară în showbiz-ul autohton. Acesta nu a moștenit talentul artistic de la tatăl său, însă a dat lovitura în gastronomie. Tânărul își dorește să ajungă un bucătar faimos și apreciat în toată lumea.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv. (…) După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență.

Greutatea nu este în a obține, ci de a menține de-a lungul anilor. (…) Sunt colegi de-ai mei care sunt deja bucătari și le trebuie diplomă.”, a mărturisit fiul actorului.

Cătălin Țociu este căsătorit și are doi copii, o fetiță și un băiețel. Romică Țociu se bucură din plin de rolul de bunic și radiază de fericire. Cătălin și Romică Țociu vor intra în competiția America Express 2024 și sunt dornici să cucerească publicul. Aceștia sunt încrezători că vor face față tuturor probelor din faimosul show de televiziune.

Adauga un comentariu