Cultural

Romica Jurca se bucură din plin de viață la o frumoasă vârstă. Cum se înțelege îndrăgita prezentatoare cu cei doi copii ai săi

Publicat: 31 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Romica Jurca se bucură din plin de viață la o frumoasă vârstă. Cum se înțelege îndrăgita prezentatoare cu cei doi copii ai săi
La vârsta de 67 de ani, Romica Jurca are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare meteo din România, Romica Jurca, se bucură din plin de viață la o frumoasă vârstă. Vedeta are o carieră uluitoare în televiziune și are parte de admirația tuturor. Aceasta este un adevărat etalon pentru colegii de breaslă. Știrista s-a remarcat de-a lungul timpului prin profesionalism și dedicare, fiind cea mai longevivă prezentatoare meteo din România. Iată cum se înțelege îndrăgita vedetă cu cei doi copii ai săi și cum este Romica Jurca dincolo de lumina reflectoarelor.

Romica Jurca a ajuns la o frumoasă vârstă

Pe Romica Jurca o cunoaște toată lumea. Îndrăgita prezentatare meteo se mândrește cu o carieră de succes în televiziune și are parte de aprecierea unul publicul numeros. Vedeta în vârstă de 67 de ani a ajuns pentru prima dată la pupitrul știrilor de la TVR în anul 1987, iar de atunci și-a construit o carieră longevivă ca prezentatoare a rubricii meteo.

Romica Jurca a mărturisit că a avut parte de multe provocări pe plan profesional, dar a reușit de fiecare dată să treacă peste momentele dificile. Mai mult, vedeta a dezvăluit că a cucerit publicul încă de la primele apariții la pupitrul știrilor, observând faptul că oamenii au mai multă încredere în informațiile oferite de aceasta decât în prognoza oferită de alți meteorologi.

,,Şi eu aş avea mai multă încredere într-un om de specialitate decât într-un amator. Toţi prezentatorii au informaţiile de la Administraţia Naţională de Meteorologie, numai că unii vor să pară mai deştepţi decât sunt şi se aventurează în explicaţii de 2 lei, iar titlurile care apar pe micul ecran de multe ori nu au legătură cu prognoza, te iau de cap, te bulversează… Şi atunci străduieşte-te, meteorologule, să convingi că de fapt este doar o gogoriţă menită să atragă atenţia!”, a declarat vedeta.

În prezent, Romica Jurca se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă. Prezentatoarea meteo are doi copii, iar de când a devenit bunică radiază de fericire.

Și fiul prezentatoarei, celebrul Mihai Jurca, a călcat pe urmele mamei sale și are o carieră de succes în televiziune. Acesta se află la pupitrul știrilor de la Antena 1, unde prezintă rubrica meteo.

O altă prezentatoare apreciată de publicul autohton este Alessandra Stoicescu. Vedeta se declară o femeie împlinită și nu ezită să își surprindă fanii de pe Facebook cu fotografii de familie.

Ce relație are prezentatoarea meteo cu cei doi copii ai săi

Romica Jurca are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciată de public. Dincolo de succesul pe plan profesional, vedeta are o familie frumoasă și se mândrește cu cei doi copii ai săi care i-au moștenit talentul. Romica Jurca are o relație deosebită cu fiul ei, Mihai Jurca, dar și cu fiica Simona.

Mihai Jurca este jurnalist și prezentator tv, iar fiica vedetei, Simona Jurca, lucrează tot în mass-media, însă este o prezență discretă în showbiz-ul autohton.

Romica Jurca are o relație deosebită cu cei doi copii și se bucură din plin de rolul de bunică. Fiul prezentatoarei a dezvăluit cum este mama sa dincolo de lumina reflectoarelor și ce a învățat de la femeia care i-a dat viață.

„Ambii părinți sunt (ori au fost, în cazul tatălui meu) modele de urmat în viață. Mi-au transmis, înainte de toate, să fiu om. Să fiu bine-crescut, să fiu modest, să mă gândesc și la cei de lângă mine. Că restul vine pe parcurs. (…)

Mi se întâmplă des s-o sun ca s-o mai întreb lucruri legate de vreme, mai ales când au loc schimbări, când începe să plouă mai tare, să ningă, atunci când vine canicula etc. Sunt lucruri pe care eu, care nu sunt de specialitate, le observ mai greu.”, a declarat acesta.

La vârsta de 67 de ani, Romica Jurca are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră. Prezentatoarea meteo are o relație deosebită cu cei doi copii ai săi, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Adauga un comentariu