Cancan ultimă oră

Cum se înțelege, de fapt, Oana Moșneagu cu familia lui Vlad Gherman. Ce s-a întâmplat recent

Publicat: 20 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege de fapt Oana Moșneagu cu familia lui Vlad Gherman. Ce s-a întâmplat recent
Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă. Cei doi au o relație de câteva luni bune, însă până acum ceva timp au ținut totul ascuns, deși fanii i-au bombadat cu întrebări de-a lungul timpului privind o posibilă relație dintre cei doi actori.

Ei bine, acum că au spus adevărul și nu se mai ascund de nimeni și nimic, toți fanii cuplului au fost extrem de curioși să afle cum se înțelege, de fapt, cunoscuta actriță cu familia iubitului ei, iar răspunsul a venit, recent, pe rețelele de socializare ale celor doi.

Oana Moșneagu, în vizită la familia lui Vlad Gherman

Actrița și iubitul ei au mers în vizită la familia tânărului, acolo unde au avut parte de o distracție pe cinste.

Cei doi au vizitat-o pe sora lui Vlad Gherman și au petrecut toți, având mai multe activități. Mai precis, Vlad Gherman a făcut un mic spectacol, cântându-le celor două femei, în același timp, amuzându-le la maxim, dar de asemenea, și Oana Moșneagu a desenat cu cele două nepoate ale iubitului ei, semn că tânăra s-a integrat bine în familia lui Vlad Gherman.

În timp ce Vlad Gherman cânta o melodie, respectiv piesa lui Pepe, ”Numai iubirea”, Oana Moșneagu și Alexandra, sora actorului, au fost extrem de amuzate de felul în care actorul interpreta piesa, așa că actrița a imortalizat momentul și a postat totul pe Instagram, pentru a-i amuza și pe internauți, alături de mesajul: „A speriat-o până și pe sor’sa”.

Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ținut relația ascunsă

La puțin timp după ce Vlad Gherman și Oana Moșenagu și-au oficializat relația, cei doi amorezi au răspuns public curiozităților fanilor lor, iar una dintre cele mai controversate întrebări a fost aceea privind motivul real pentru care și-au ascuns relația.

Așadar, într-un video postat pe Youtube, Vlad Gherman a explicat, fără ocolișuri, că cel mai teamă i-a fost de reacția Ruxandrei Ion, persoana la care a locuit alături de Cristina Ciobănașu, atunci când formau un cuplu.

“Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman.

Adauga un comentariu