Stiri si curiozitati

Cum se înțelege Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink. Diva de la Izvorani îl consideră deja copilul ei

Publicat: 07 iul. 2021
Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink
Monica trăiește în Statele Unite alături de Irina, Mr. Pink și Anthony, fiul afaceristului din altă relație

Monica Gabor are o relație extrem de apropiată cu fiul lui Mr. Pink. Plecată de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, fosta divă de la Izvorani pare să formeze o familie extrem de fericită alături de miliardarul chinez și băiatul său.

În luna ianuarie a anului 2020, în presa a apărut informația potrivit căreia Monica Gabor s-a măritat cu Mr Pink, în secret, în America.

Cum se înțelege Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink

Monica trăiește în Statele Unite alături de Irina, Mr. Pink și Anthony, fiul afaceristului din altă relație. Monica Gabor îl consideră pe băiețel copilul ei, iar recent aceștia s-au fotografiat recent împreună, foarte apropiați.

„Timpul este modul în care copiii noștri descriu iubirea”, a scris ea în mediul online. Reacțiile fanilor imediat au apărut. „Ce mare și frumos s-a făcut Anthony! Dar tu ai rămas tot frumoasă și strălucitoare! Felicitări! (…) Irina v-a făcut poza, i se vede silueta prin ochelarii tăi!”.

Cei patru locuiesc în stațiune Malibu Beach, într-o vilă de lux. Monica a povestit că Mr.Pink este cel care s-a ocupat de casa în care locuiesc. De decorarea acesteia și de utilarea ei cu toate cele necesare. Tânăra a recunoscut că nu știe câte camere sunt în vila de lux în care locuiesc, dar că nici nu a interesat-o în mod expres.

Cât despre relația pe care o are cu Mr. Pink, Monica declara în urma cu ceva timp:

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume.  De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Suntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna’, declara Monica Gabor.

Cu ce se ocupă Monica Gabor în America

În prezent, Monica Gabor predă limba engleză în Statele Unite, e profesoară. Și pe Irina o învață să muncească, să facă economii.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit”, spunea Irinel Columbeanu.

Monica Gabor este un fotomodel român. S-a născut într-o familie romano-catolică.  Ea a fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alături de care a apărut în emisiunea By Monica Columbeanu. Între timp ea și-a terminat studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

În anul 2011, cei doi au divorțat generând o aprigă dezbatere publică cu privire la situația taților post divorț și la dreptul copilului de a avea acces la ambii părinți.

În decembrie 2011 a mărturisit public că a fost exploatată sexual de către Dinu Damaschin.

Comentarii
Adauga un comentariu