Cancan

Irina Columbeanu la vârsta de 14 ani. Cum arată fiica Monicăi Columbeanu la finalul clasei a-VIII-a

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Columbeanu la vârsta de 14 ani. Cum arată fiica Monicăi Columbeanu la finalul clasei a-VIII-a
Irina Columbeanu a crescut foarte mult, iar la vârsta de 14 ani este o fată foarte frumoasă

Irina Columbeanu a ajuns la vârsta de 14 ani și a absolvit clasa a-VIII-a. Irinuca este departe de tatăl ei, în America, și a trăit emoții de nedescris pentru următoarea etapă din viața sa. În această zi extrem de specială, Monica Columbeanu i-a fost alături Irinucai.

Din păcate, afaceristul din Izvorani nu a putut fi lângă aceasta și și-a hrănit sufletul doar cu fotografii.

Irina Columbeanu, absolventă la vârsta de 14 ani

Irinel Columbeanu, a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu Irina în ziua absolvirii. În această zi specială, fiica afaceristului din Izvorani a ales să poarte un compleu format din fustă și sacou în carouri, cu alb și negru și un tricou negru pe sub, dar și o ghirlandă de flori

Irinuca a primit și un buchet din trandafiri roșii, cel mai probabil de la mama sa și Mr. Pink. Imaginea postată de Irinel Columbeanu a primit sute de aprecieri și mesaje de încurajare pentru următoarea etapa din viața Irinei și anume liceul.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Irina Columbeanu a ținut o țară întreagă cu ochii lipiți de televizor în 2007, pentru că părinții ei erau celebre personaje ale unui reality-show filmat de B1 TV. Irinuca, fiica foștilor soți Irinel Columbeanu și Monica Gabor, este primul copil-VIP din România a cărui venire pe lume a fost filmată cap-coadă.

Irina Columbeanu mai puțin activă pe Instagram

Irina Columbeanu este mai puțin activă pe contul ei oficial de Instagram, unde are 161 de mii de urmăritori, de când a plecat în Statele Unite. Adolescenta obișnuia să își țină la curent prietenii virtuali cu toate noutățile din viață sa. Mare parte din urmăritorii pe care îi are au venit după ce Irinuca s-a apucat de vlogging.

Prioritățile ei se pare că s-au schimbat de când locuiește cu mama sa și Mr. Pink peste Ocean. Din câte se pare, școala a fost pe primul plan iar acest lucru s-a văzut odată cu absolvirea clasei a-VIII-a.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a fost absentă aproape un an de pe rețelele sociale, iar ultima sa postare a surprins pe toată lumea.

O imagine postată de aceasta, în luna Mai a acestui an, a reușit să adune peste 10.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor, care s-au bucurat enorm să observe trăsăturile fizice ale tinerei domnișoare pasionate de modă, social media și de limbile străine.

„OMGGG IRINAAAA????❤️, trăiești? Oricum ești foarte frumoasă!” sau „În sfârșit! Ești o persoană atât de minunată, îmi era dor de tine”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită laude și cuvinte frumoase pentru aspectul ei fizic.

Irina Columbeanu a crescut foarte mult, iar la vârsta de 14 ani este o fată foarte frumoasă. Mai mult decât atât, tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături ale feței de la mama ei, precum și culoarea ochilor.

Adauga un comentariu