Cultural

Cum se înțelege Ozana Barabancea cu fostul soț. „Copiii au suferit în urma acestui divorț…”

Publicat: 27 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Ozana Barabancea cu fostul soț. Copiii au suferit în urma acestui divorț
Ozana Barabancea evită să mai vorbească despre fostul soț și păstrează legătura cu acesta doar de dragul copiilor.

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Ozana Barabancea cu fostul soț. Celebra artistă ascunde o poveste de viață dureroasă, însă a încercat mereu să își țină suferințele din plan personal cât mai departe de ochii curioșilor. Îndrăgita soprană are o carieră de succes în muzică, însă în viața privată a avut parte de multe provocări. Vedeta a divorțat cu mulți ani în urmă de soțul infidel și și-a asumat rolul de mamă singură. Iată de ce Ozana Barabancea nu a dorit să se mai recăsătorească.

Cum se înțelege Ozana Barabancea cu fostul soț

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Soprana cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de cariera artistică de succes, Ozana Barabancea ascunde o poveste de viață impresionantă.

Vedeta a divorțat de tatăl copiilor ei, Sorin Terinte, în anul 2004, după ce bărbatul i-a fost infidel. Artista a trecut cu greu peste mariajul eșuat și i-a crescut singură pe cei doi copii. Vedeta a dezvăluit recent că a păstrat legătura cu fostul partener de dragul copiilor, însă evită pe cât posibil să vorbească despre cel care i-a fost soț.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra. (…) Copiii au suferit în urma acestui divorț, erau mici atunci. El a fost un bărbat frumos și consecințele frumuseții masculine s-au revăzut în viața lui. A fost mare iubire între noi, am cântat împreună în Anglia, au fost momente foarte frumoase. Acum el are a treia nevastă, s-a terminat, gata. Ne vorbim, dar nu ne mai întâlnim, să nu o supărăm pe actuala nevastă, dar e bine că se întâlnește cu copiii. Tata e tata, indiferent cât de rău este.”, a declarat vedeta.

În prezent, Ozana Barabancea se dedică muzicii și celor doi copii de care este tare mândră. Artista nu a dorit să își mai refacă viața după divorț și își asumă rolul de femeie singură.

De ce artista nu vrea să își mai refacă viața

Ozana Barabancea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Celebra soprană se dedică familiei sale și carierei de care este tare mândră. Artista a evitat mereu să vorbească despre mariajul eșuat, însă recent a mărturisit de ce nu dorește să își refacă viața sau să se mai căsătorească. Vedeta a precizat că este liniștită sufletește și nu este pregătită pentru o relație de dragoste.

„Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta. Să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult. (…)

Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”, a declarat aceasta.

Ozana Barabancea evită să mai vorbească despre fostul soț și păstrează legătura cu acesta doar de dragul copiilor. Celebra soprană se dedică în prezent celor doi copii de care este tare mândră și se ocupă de proiectele sale artistice.

Adauga un comentariu