Cultural

Cum se înțelege Virgil Șteblea cu fiica sa, Zeny. ,,Suntem de la extaz la agonie în mai puțin de câteva secunde…”

Publicat: 05 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Virgil Șteblea cu fiica sa Zeny. Suntem de la extaz la agonie în mai puțin de câteva secunde
Virgil Șteblea se bucură din plin de rolul de tătic și se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Adelina Pestrițu.

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Virgil Șteblea cu fiica sa, Zeny. Soțul Adelinei Pestrițu are doar cuvinte de laudă pentru fetița sa și se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață. Recent, Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu au realizat un pictorial de familie împreună cu micuța Zeny, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Adelina Pestrițu a dezvăluit motivul pentru care a ținut-o până acum pe fiica sa departe de lumina reflectoarelor.

Cum se înțelege Virgil Șteblea cu fiica sa, Zeny

Virgil Șteblea are o căsnicie fericită alături de Adelina Pestrițu. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar la evenimentele mondene și se bucură din plin de viața de familie. În pofida zonurilor apărute că ar fi la un pas de divorț, Virgil Șteblea și soția lui celebră au negat presupunerile și au mărturisit că nu s-au gândit niciodată la despărțire chiar dacă au mai avut parte de momente tensionate în viața de cuplu.

Virgil Șteblea este un soț și un tată devotat și se dedică fiicei sale, Zeny. Bărbatul este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Recent, Adelina Pestrițu împreună cu fiica și soțul ei s-au lăsat fotografiați într-un pictorial deosebit, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Adelina Pestrițu se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră. Aceasta este mereu la înălțime și face furori de fiacre dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia.

Ce spune Adelina Pestrițu despre provocările vieții de familie

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au o relație foarte bună cu fiica lor, micuța Zeny. Cei doi petrec mult timp cu aceasta, sunt extrem de grijulii și nu lipsesc momentele în care sunt panicați din motive aparent banale.

,,Ne panicăm și ne calmăm pe rând. Când trecem prin momente tensionate, suntem de la extaz la agonie în mai puțin de câteva secunde. Dar ce părinte nu face așa când e vorba despre copilul lui, mă întreb?! Ne alarmăm unul pe altul și, după, tot noi căutăm soluții să ne calmăm. Câteodată ne vine și nouă să râdem când realizăm cât de mult semănăm din acest punct de vedere. Când e vorba despre Zeny, nimeni nu se mai înțelege cu noi. Este prioritatea noastră. (…)

E adevărat că și eu, și Virgil suntem destul de protectivi ca părinți, dar ne impunem să o lăsăm să se simtă liberă, pentru că știm cât de mult o va ajuta în dezvoltarea ei. (…) Nu avem probleme în ceea ce o privește. Este cuminte și mereu ne întrebăm ce am făcut ca să merităm un așa copil bun. Este absolut minunată și comunicăm foarte bine cu ea.”, a mai precizat vedeta.

Virgil Șteblea se bucură din plin de rolul de tătic și se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Adelina Pestrițu. Cei doi se mândresc cu familia lor frumoasă și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu