Cancan

Adelina Pestrițu, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă a luat o decizie neașteptată și i-a uimit pe fani

Publicat: 15 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adelina Pestrițu în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă a luat o decizie neașteptată și i-a uimit pe fani
Adelina Pestrițu se bucură din plin de celebritate și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Adelina Pestrițu și-a surprins din nou fanii și s-a afișat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta este adepta transformărilor spectaculoase de look și nu ezită să se afișeze în ținute incendiare, care să îi pună în evidență formele fără cusur. Adelina Pestrițu este extrem de activă în mediul online și nu de puține ori a fost protagonista unor scandaluri după ce a fost criticată de internauți. Recent, frumoasa vedetă a luat o decizie neașteptată și i-a uimit pe fani.

Adelina Pestrițu, apariții sexy pe rețelele de socializare

Una dintre cele mai provocatoare vedete din showbiz-ul autohton, Adelina Pestrițu, s-a afișat în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Focoasa brunetă arată spectaculos la vârsta de 35 de ani și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Adelina Pestrițu are o carieră de succes și câștigă sume impresionante din activitatea în mediul online. Vedeta a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri în lumea mondenă, având în vedere trecutul amoros controversat. Mai mult, aceasta a fost sancționată de internauți după ce s-a afișat în ipostaze controversate pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, bruneta nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de celebritate. Aceasta pozează sexy ori de câte ori are ocazia și își surprinde fanii cu transformări de look inedite. Recent, Adelina Pestrițu s-a pozat în costum de baie și a încins imaginația multor bărbați.

O altă vedetă care face furori pe Instagram este Alexandra Dinu. Aceasta arată spectaculos și se remarcă de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Și celebra prezentatoare Alina Pușcaș pozează sexy și atrage privirile tuturor cu formele sale fără cusur. Deși nu a acceptat să pozeze nud pentru revistele destinate adulților, actrița își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare.

Ce decizie neașteptată a luat frumoasa vedetă

Recent, Adelina Pestrițu și-a surprins admiratorii din mediul online și a decis să șteargă toate fotografiile în care apare alături de fiica sa. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a luat această hotărâre neașteptată.

„Încă este mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală, lucru care s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu este prea târziu să îndreptăm lucrurile.

Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.

Știu că într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la sfaturi, lifestyle, fashion și până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.“, a declarat vedeta tv.

Adelina Pestrițu se bucură din plin de celebritate și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Bruneta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. La vârsta de 35 de ani, vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public.

Adauga un comentariu