Diete si regimuri

Cum reuseste sa se menţina în formă Jennifer Lopez: ce mananca

Publicat: 07 feb. 2020

Antrenori personali, sesiuni sportive intense și alte pastile-minune: doriți să știți secretele vedetelor care au o silueta fara cusur?

Știm acum secretele de slăbire ale reginei pop-ului latin, Jennifer Lopez! Nutriționistul său, Haylie Pomroy, care are grijă de alte vedete precum Reese Witherspoon, a dezvăluit câteva sfaturi în noua sa carte „Revoluția metabolismului”, sfaturi care, având în vedere silueta lui J-Lo trebuie să fie cu adevărat eficiente. Nutriționistul își concentrează abordarea asupra metabolismului.

Doarme 8 ore pe noapte, nu consumă cofeină şi are o dietă bazată pe fructe şi legume. Sunt doar câteva din regulile stilului de viaţă adoptat de cântăreaţa Jennifer Lopez .

Indiferent dacă v-a plăcut spectacolul din pauza de la Super Bowl sau nu aţi rămas impresionaţi, un lucru este cert – Jennifer Lopez arată incredibil la 50 de ani. Care este secretul ei? Presa străină scrie că frumoasa cântăreaţă are mai multe şi nu sunt deloc atât de secrete, scrie tiphero.com

Nu consumă cofeină Cântăreaţa bea o ceaşcă de cafea în fiecare dimineaţă, dar optează pentru variant decofeinizată.

Nu bea niciodată alcool JLo nu bea alcool. În 2018, A-Rod, logodnicul ei, a declarat pentru Harper Bazaar: „Nu bea, nu fumează. Trăieşte o viaţă foarte curată”.

Dieta bazată pe fructe şi legume Lopez ia în serios afirmaţia „eşti ceea ce mănânci“. Dieta cântăreţei este bazată pe legume şi fructe.

Dieta bazată pe fructe şi legume Lopez ia în serios afirmaţia „eşti ceea ce mănânci“. Dieta cântăreţei este bazată pe legume şi fructe.

Doarme minim 8 ore/noapte Jennifer Lopez doarme minim 8 ore pe noapte. Mai mult, preferă să îşi asigure odihna 9 sau chiar 10 ore de somn în fiecare noapte.

Poartă protecţie solară Poartă protecţie solară în fiecare zi. Lopez se bazează pe produse pentru pielea anti-îmbătrânire.

Acid glycolic Presa străină scrie că Jeninifer Lopez foloseşte acid glicolic. Acesta este unul dintre secretele ei pentru o „strălucire sănătoasă”.

Nu poartă machiaj în fiecare zi Când urcă pe secnă, cântăreaţa trece prin mâna make-up artiştilor din echipa sa, însă când are o zi liberă îşi lasă pielea să respire. Fie optează doar pentru crème cu protecţie, fie aplică un strat subţire de make-up.loading...

Adauga un comentariu