Cancan ultimă oră

Cum se menține în formă Raluca Bădulescu, după ce a ajuns la greutatea ideală: „Eu toată viața am mâncat prostii”

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se menține în formă Raluca Bădulescu după ce a ajuns la greutatea ideală Eu toată viața am mâncat prostii
În urmă cu mai mulți ani, Raluca Bădulescu a decis să-și facă operație de micșorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus

Raluca Bădulescu este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Pe lângă un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, jurata de la Bravo ai Stil ne surprinde mereu cu aparițiile sale. Iată cum reușește să se mențină în formă, după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului.
Cu ani în urmă, vedeta de televiziune se confrunta cu kilogramele în plus. Pentru că și-a dorit să fie cea mai bună versiune a sa, Raluca Bădulescu a decis să își facă operație de micșorare a stomacului.
A reușit să ajungă la greutatea ideală, însă abia acum s-a aflat cum reușește să se mențină în formă jurata de la emisiunea stilistică.

Cum se menține în formă Raluca Bădulescu, după operație de micșorare a stomacului

În urmă cu mai mulți ani, Raluca Bădulescu a decis să-și facă operație de micșorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus. La momentul actual, vedeta de televiziune este mult mai atentă la ceea ce mănâncă.

Acum recunoaște că mai consumă anumite produse nesănătoase, însă totul este în cantități cât mai mici. De asemenea, aceasta a mai adăugat faptul că nu este adepta unui stil de viață sănătos, dar încearcă să se mențină pe linia de plutire.

„Două felii de chec, o bomboană de ciocolată, o felie de pizza, un sfert de hamburger, două bucăți de brânză, două roșii cherry, o felie de șuncă și o porție mică de paste. Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Îmi place și shaorma. Asta am mâncat imediat dupa operație: shaorma. Mănânc constant hamburger. Mănânci o bucățică și gata, nu îți mai este foame. Peste jumătate de oră, o ora-trei, când vrei tu, îți mai tai o bucățică. Cartofi prăjiți și friptură, mai puțin. Nici mezeluri… Dacă înainte de operație mi-ai fi dat atât de puțină mâncare, te-aș fi omorât, spărgeam masa și rupeam prietenia. Eu toată viața am mâncat prostii. Eu nu sunt fan al mâncării sănătoase, sunt foarte pofticioasă„, a spus Raluca Bădulescu la Antena Stars.

Cel mai mare regret al vedetei

De asemenea, în cadrul unui interviu, Raluca Bădulescu a spus și care este cel mai mare regret al său. Jurata regretă faptul că nu și-a făcut operația mai repede. Este de părere că i-a îmbunătățit viața cu mult.

„Cel mai mare regret este că nu am făcut această operație, gastric sleeve, mult mai devreme. Mi-a schimbat viața în bine din punct de vedere al sănătății. Aș fi vrut să prind mai mult din copilăria lui Alex. Când era foarte mic și puteam să facem multe lucruri împreună, să ne jucăm, să alergăm prin parc aveam probleme cu greutatea și nu eram într-o formă fizică foarte bună„, a mai spus, potrivit Avantaje.

Adauga un comentariu