Cultural

Cum se purta Meghan Markle cu angajații de la Casa Regală a Marii Britanii. „A fost terifiantă”

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se purta Meghan Markle cu angajații de la Casa Regală a Marii Britanii. A fost terifiantă
De curând, o parte din angajații de la Casa Regală a Marii Britanii au spus cum se purta Meghan Markle cu ei aducându-i mai multe acuzații

Angajații de la Casa Regală a Marii Britanii au spus cum se purta Meghan Markle cu ei. Se pare că, comportamentul ei nu era pe placul tuturor celor care lucrau pentru aceasta.

Recent, un angajat a dezvăluit acțiunile soției lui Harry.

Cum se purta Meghan Markle cu angajații de la Casa Regală a Marii Britanii

Angajații Palatului Regal al Marii Britanii care au interacționat cu Meghan Markle în timpul șederii ei la Palat au decis să vorbească despre modul în care aceasta se comporta cu ei.

O femeie care a lucrat pentru Casa Regală timp de 20 de ani a povestit, conform playtech.ro, că i s-a cerut să aibă grijă de soția Prințului Harry, iar după șase luni de conviețuire a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Se pare că ducesa de Sussex nu se străduia să înțeleagă protocolul regal impus membrilor familiei și nu avea un comportament adecvat cu angajații. Ea îi trata aspru și îi intimida într-o oarecare măsură. În timpul șederii lui Meghan și Harry la Palat, doi angajați și-au dat demisia.

„Nu mă puteam opri din tremurat, a fost terifiantă întâlnirea cu ea”, s-a plâns un angajat, potrivit sursei menționate anterior.

Samantha Cohen a ales să plece, la un an de când Meghan și Harry s-au căsătorit

În plus față de cei doi, și Samantha Cohen a decis să plece, la un an de la căsătoria lui Meghan și Harry, după 20 de ani în care a servit Casa Regală. Ea ar fi reclamat de mai multe ori că era tratată aspru și că era supusă unui stres extrem.

După ce aceste informații au fost făcute publice, Ducele și Ducesa de Sussex au respins acuzațiile, iar Meghan a afirmat că totul reprezintă doar „un alt atac asupra ei”.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit o serie de acuzații dure

Susținătorii lui Meghan și Harry sunt acuzați că o hărțuiesc pe Kate, viitoarea regină. Criza regală a atins un nou nivel de severitate în ultimii patru ani, cu „exodul” prințului Harry, discordia cu fratele său William și acuzațiile de rasism formulate de prințesa Meghan.

S-a cerut lui Harry și Meghan să păstreze distanță de susținătorii lor din online, cunoscuți sub numele de „Sussex Squad”, care fac comentarii nepotrivite despre starea de sănătate a prințesei Kate, care are cancer, conform The International News.

De curând, o parte din angajații de la Casa Regală a Marii Britanii au spus cum se purta Meghan Markle cu ei aducându-i mai multe acuzații.

Adauga un comentariu