Din lumea filmului

Cum se simte Cristina Cioran și fetița ei. Reacția vine la 2 zile după nașterea prematură

Publicat: 20 iul. 2021
Cristina Cioran pe patul de spital
Cristina Cioran si fetita ei se simt mult mai bine

Cristina Cioran și fetița ei se simt din ce în ce mai bine. Actrița a născut prematur acum două zile, iar lucrurile erau destul de grave. Acum totul a intrat pe un făgaș normal, iar situația este din ce în ce mai bună.

Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema se pare că a vrut să vină mai repede pe lume. Aflată pe patul de spital, Cristina a făcut primele declarații despre starea de sănătate a ei dar și a fetiței sale.

Cristina Cioran și fetița ei, din ce în ce mai bine

Cristina Cioran a rămas însărcinată la 43 de ani, iar visul de a deveni mama i s-a împlinit. Acum, că problemele au trecut, atât ea cât și fetița ei se simt mult mai bine, iar vedeta a făcut primele declarații.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea.  Mai mult pentru ea. Hai că mi-am mai revenit! Vreau să vă spun că eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce este super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat.

Mulțumesc pentru susținere! „, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Proaspată mămică a postat un nou mesaj pe Instagram. Pare că se simte din ce în ce mai bine, iar Ema se dezvoltă pe zi ce trece.

Cu zâmbetul pe buze, vedeta este pregătită să lupte pentru a-și duce fetița acasă cu bine.

„Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare, nu ne lăsăm așa ușor. Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întărește! Suntem AboveTheSky!”, a declarat Cristina Cioran.

Ce vârstă are Cristina Cioran

Cristina Cioran are vârsta de 43 de ani. Frumoasa blondină este născută pe 24 Iulie 1977. Alexandru Dobrescu este mai mic decât ea cu șapte ani de zile. Cu toate acestea cei doi sunt exrem de fericiți și abia așteaptă să devină părinți.

”Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus Cristina Cioran

Cristina Cioran se declară foarte împlinită și abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe, la vârsta de 43 de ani. Iubitul vedetei nu este pentru prima dată în rolul de părinte. Acesta mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Actrița susține că tânărul e un tată perfect pentru micuțul său, iar de asemenea ea are o relație foarte bună cu el și se înțeleg de minune.

Ajunsă la vârsta de 43 de ani, Cristina Cioran a născut prematur acum două zile o fetiță, iar din fericire starea de sănătate a acestora este mult mai bună.
Adauga un comentariu