Cancan ultimă oră

Cristina Cioran a născut prematur și a transmis fanilor să se roage pentru fetița ei

Publicat: 19 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran a născut prematur și a transmis fanilor să se roage pentru fetița ei
Cristina Cioran a născut prematur

 

Cristina Cioran a născut prematur, iar duminică seara a transmis un mesaj fanilor de pe Instagram să se roage pentru ele! Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema a venit pe lume la doar 7 luni de sarcină.

Însărcinată la aproape 44 de ani, vedeta a devenit mamă în cursul zilei de duminică, dar a postat, cu ochii în lacrimi, un filmuleț care ne-a întristat pe toți. Imediat după nașterea fetiței sale, Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei. La scurt timp, filmulețul a fost șters de pe Story.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

După ce a șters prima filmare, prezentatoarea TV a revenit cu un alt filmuleț în care explică ce s-a întâmplat.

„Mi-am mai revenit, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce este super. Abia aștept s-o văd… Nu mă așteptam la tot ce mi se-ntâmplă. Adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a fost al doilea mesaj publicat de Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran a născut la vârsta de la 44 de ani

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic.”, a mai spus Cristina, în urmă cu aproximativ două luni,

Cristina Cioran a născut prin cezariană
„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare‘, spune în urmă cu ceva timp Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni TV.

Adauga un comentariu