Sport

Cum se simte Larisa Iordache după a 7-a operație suferită: ,,Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată”

Publicat: 05 dec. 2021
Larisa Iordache
Gimnasta a fost operată într-o clinică din Viena la gleznă, pentru a remedia problema care a împiedicat-o să participe în finala la bârnă de la Jocurile Olimpice din acest an

Larisa Iordache (25 de ani) a suferit a 7-a operație din viața sa de sportivă și a dezvăluit emoțiile prin care a trecut și cum se simte la câteva zeci de ore de la intervenția chirurgicală.

Gimnasta a fost operată într-o clinică din Viena la gleznă, pentru a remedia problema care a împiedicat-o să participe în finala la bârnă de la Jocurile Olimpice din acest an. Larisa Iordache a postat mai multe video-uri în care explică de ce a ajuns din nou la ”cuțit” și a vorbit despre starea sa de sănătate.

Cum se simte Larisa Iordache după a 7-a operație suferită: ”Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată”

”Mă simt foarte bine față de ieri. Am avut niște stări de rău și somnolență. Nu am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, la nicio operație.

Piciorul e mult mai bine, nu mă mai doare atât de tare. E o tăietură. La operația asta m-am speriat foarte tare și am avut multe emoții. Am făcut-o pentru a fi bine, glezna îmi dădea dureri mari, nu puteam să mai merg”, a spus Larisa Iordache, într-un dialog cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Larisa Iordache a avut un an de coșmar

Cea mai bună gimnastă din România a avut un an de coșmar de când a revenit în sala de gimnastică! Accidentare după accidentare, pierderea mamei, ratarea finalei olimpice de la bârnă, sunt doar câteva dintre momentele grele prin care a trecut sportiva în 2021.

Tânăra povestește că la Tokyo a fost în depresie, a concurat cu dureri extraordinare, iar de ceva timp merge la pishoterapeut.

„După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie și cu ajutorul antrenorilor mei m-am ridicat ușor, ușor. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nu mai voiam să comunic, iar domnul Cristi m-a luat de umeri și mi-a zis „Campionul din tine nu vrea să renunțe” și atunci m-am trezit la realitate și am zis că nu vreau să renunț”, a spus Larisa Iordache.

”Aveam niște probleme destul de grave. Toate lucrurile se încurcau în capul meu, nu mai știam cum să fac anumite elemente și până în ziua competiției m-am chinuit să o iau în fiecare zi de la capăt. Am tras de mine până la extrem, până la durerea suportabilă pentru mine, am ajuns până la durerea în care mi se făcea pur și simplu rău”, a adăugat Larisa.

Cu o sinceritate dezarmantă, ”Lari” recunoaște că a apelat la un specialist ca să poată să facă față la tot ce i se întâmplă!

”Fac terapie, pentru că trebuie să te descoperi pe tine, în primul rând, trebuie să te simți bine în pielea ta. Făcând terapie am învățat să mă accept pe mine, chiar și când nu sunt bine. Pentru că nu suportam acel lucru și intram într-o pasă foarte proastă a mea. Și mă duceam undeva foarte jos și nu mai puteam să mă ridic”, a încheiat Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu aur la 6 ediții ale Campionatelor Europene de Gimnastică.
Adauga un comentariu