Cancan ultimă oră

Cum și-a cucerit Răzvan Fodor soția! Cei doi au o relație perfectă de 11 ani de zile. ,,Când am văzut-o mi-a căzut capul”

Publicat: 25 sept. 2021
Cum arată soţia lui Răzvan Fodor în costum de baie
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci actorul a știut că ea este aleasa

Răzvan Fodor și Irina formează un cuplu de mai bine de 11 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci actorul a știut că ea este aleasa. După câteva luni în care i-a făcut curte și o excursie în India, cei doi au fost de nedespărțit.

Irina, prezentatoarea de la Asia Express, a apărut în viața lui Răzvan Fodor la momentul potrivit. Acesta era în căutarea marii iubiri și a întâlnit-o pe soția sa pe platourile de filmare. Încă de la prima privire a știut că ea este aleasa, însă a avut de „muncit” până a intrat în grațiile Irinei. 

„Faptul că am căutat-o pe Irina, dar nu pe ea, căutam o parteneră de viață. Am căutat timp de 4 ani de zile într-un București al anilor 2000. Am cunoscută pe Irina când filmam în Buftea un serial și ea făcea figurație specială, era la Jurnalism, iar pentru a-și strânge un bănuț, făcea figurație specială. Când am văzut-o mi-a căzut capul, eu fascinat de brunete, îmi plac brunetele. Am terminat ziua de filmare, am bălit, dar bălit decent așa.

Și m-am dus la ea și i-am spus: „vezi că durează până vă duce mașina specială acasă după ce se termină filmările, daca vrei te duc eu.” Ea mi-a zis: „nu”. Am zis ok și am plecat. Povestea este foarte lungă, ideea e că ne-am reîntâlnit după multe luni și eu eram ușor curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva pentru că la prima noastră întâlnire și-a lăsat o geantă lângă masă și am văzut în geantă o carte.”, a povestit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor și Irina, relația perfectă

După alte câteva întâlniri, cei doi au plecat într-o călătorie în India, la finalul căreia au știu că vor rămâne împreună. Așa a început povestea lor de dragostea, care durează până astăzi. Cei doi au împreună și o fetiță.

„Ne-am mai întâlnit de două ori, dar nu a existat niciun pupic, nimic, voiam doar să o ascult. Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni, am niște prieteni cu glume dubioase și am văzut că duce la un umor sub orice critică. I-am zis că plec în vacanță în India și am întrebat-o dacă vine cu mine. Și a venit cu mine și a făcut toată vacanța aia la picior timp de o lună de zile cu mine. Am zis, asta este nevasta mea! Ne-am întors și s-a mutat la mine”, a mai spus Răzvan Fodor.

 

Adauga un comentariu