BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum sună basmele copilăriei reinterpretate pentru copiii generației digitale? Măriuca Mihăilescu și Andra Cărbunaru, fondatoarele afostodata.net, discută la BZI LIVE despre platforma cu povești

Publicat: 06 apr. 2021

Miercuri, 07 aprilie 2021, începând cu ora 13:00, emisiunea BZI LIVE începe cu „A fost odată” alături de Măriuca Mihăilescu și Andra Cărbunaru, fondatoarele site-ului cu povești pentru copii. Cele două invitate vor discuta despre platforma afostodata.net, creată pentru tânăra generație, în care poveștile sunt reinterpretate într-o versiune adaptată limbajului de astăzi. Totodată, „A fost odată” se poate spune și prin semne întrucât, pentru prima dată în România, poveștile prind viață și pentru copiii cu deficiențe de auz pentru a se bucura de lumea magică a basmelor. Pe site se regăsesc povești din literatura română dar și din cea universală, povești populare indiene, chineze sau chiar tibetane. Despre ideea poveștilor fără sonor și despre cum sună basmele copilăriei fără arhaismele și regionalismele vor discuta invitatele Roxanei Caraiman timp de o oră.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu