BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum vor trăi creștinii primul Crăciun în pandemie? Părintele Calistrat Chifan transmite la BZI LIVE cuvinte de mângâiere credincioșilor pentru a întâmpina cu bucurie Nașterea Domnului – FOTO

Publicat: 16 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 17 decembrie 2020, începând cu ora 12:30, în cadrul emisiunii BZI LIVE are loc o nouă întâlnire cu părintele Calistrat Chifan de Mănăstirea Vlădiceni din Iași. Îndrăgitul părinte le va vorbi credincioșilor despre sărbătorile pe care urmează să le întâmpine în pandemie și va oferi îndemnuri pentru a fi mai ușor de suportat regulile ce vizează slujbele de Crăciun în lăcașurile de cult. Există pericolul ca sărbătorile de iarnă din acest an să lase traume inclusiv asupra copiilor care sunt privați de unul dintre cele mai îndrăgite obiceiuri de Crăciun, colindatul.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu