Cancan ultimă oră

Cunoscuta artistă Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu Edward Sanda

Publicat: 14 aug. 2021
În urmă cu aproximativ un an, Cleopatra Stratan a fost cerută de soție

A venit ziua cea mare pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Astăzi, 14 august, cei doi se căsătoresc și vor deveni oficial soț și soție. Pregătirile pentru eveniment au început încă de dimineață, iar cei doi sunt gata pentru cea mai importantă zi din viața lor.

În urmă cu aproximativ un an, Cleopatra Stratan a fost cerută de soție, iar acum este gata să spună „Da” și în mod oficial. Astăzi, cei doi se vor cununa și vor semna actele în cadrul unui eveniment restrâns, la care o să participe doar persoanele dragi. Ceremonia va avea loc într-un cadru de poveste, pe un ponton.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au trezit de dimineață și au început pregătirile pentru marele eveniment. Direct din așternuturi, artistul a ținut să le reamintească fanilor ce zi importantă este azi și s-a arăta extrem de entuziasmat.

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. I-ați mireasă ziua bună de la tată de la mumă”, a spus Edward Sanda, pe Instagram.

 

Bat clopotele de nuntă pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Pentru a marca așa cum se cuvine momentul important din viața lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o piesă care le spune povestea de dragoste. Cei doi se iubesc de câțiva ani și a venit momentul să ducă totul la următorul nivel.

„La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasa și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dam seama ca in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine.”, a spus Edward Sanda, înainte de nuntă.

 

Adauga un comentariu