Cancan ultimă oră

Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară
Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

Ioana Ginghină are o siluetă de invidiat, iar asta se datorează stilului său de viață sănătos. Actrița este mereu atentă la ce mănâncă, iar în fiecare vară, timp de zece zile, ține o cură cu pepene. Ioana Ginghină este adepta unui stil de viață sănătos, bazat pe sport și alimente care o ajută să-și mențină silueta impecabilă și să aibă energie.

În plus, de câțiva ani, în fiecare vară, actrița apelează la cura cu pepene.

„ Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile încerc să mănânc doar pepene roșu. Mănânc pepene cât pot, nu mă abțin. Ieri, de exemplu, am mâncat o felie dimineața, apoi am plecat de acasă și n-am mai mâncat nimic, că nu poți pleca în oraș cu pepenele după tine, în geantă, și apoi seara am mai mâncat o felie. Ah, și înainte de culcare am mai mâncat o felie”,  a mărturisit Ioana Ginghină în mediul online, potrivit spynews.ro.

Ioana Ginghină mănâncă doar pepene roșu timp de zece zile

Actrița a mai spus că ține această cură timp de zece zile. În vârstă de 44 de ani, actrița are o greutate 55-56 de kilograme și înălțimea de 1,65 m. De-a lungul vremii, aceasta a mărturisit că are grijă să nu facă excese alimentare, să nu mănânce după ora 18:00, să nu ronțăie nimic între mese și să nu aibă dulciuri în casă. În schimb, face zilnic sport.

„De regulă, țin cura asta cu pepene roșu timp de 10 zile, dar acum n-o să pot. De multe ori am ținut dieta cu lichide și eram foarte energică. Mă trezeam la ora șase și totul era în regulă. Efectiv îți strălucesc ochii, îți strălucește pielea”, a mai dezvăluit ea.

Cum a scăpat Ioana Ginghină de celulită

Celulita este o problemă cu care se confruntă cele mai multe femei. Însă, prin sport și o alimentație sănătoasă, aceasta poate fi diminuată. Frumoasa brunetă a povestit că s-a luptat cu greu să aibă o piele frumoasă, fără urme de celulită.

„În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Adauga un comentariu