Curiozități despre luna roz, roșie și albastră – cum folosești energia lunii pentru noroc în dragoste

22 dec. 2021, 11:12 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Fun

Luna roz, cea roșie și albastră au o putere imensă. În plan spiritual, energiile lunare pot fi utilizate pentru a ne îndeplini cele mai mari dorințe. De exemplu, pentru cei de doresc să aibă noroc în dragoste, luna roz este momentul oportun. De cele mai multe ori, pozele postate pe internet sunt editate în PhotoShop.

De-a lungul timpului,  omenirea a fost fascinată de fenomenele astrologice. Oamenii spirituali asociază aceste luni cu anumite cristale. Pentru dragoste, cea mai populară piatră semiprețioasă este cuarțul roz. Pietrele lunii roșii și a celei albastre sunt piatra lunii, selenitul și labradoritul.

Ce trebuie să știi despre luna roz

Denumirea acestei luni vine de la floarea sălbatică roz de primăvară Phlox (brumărele), originară din estul Americii de Nord. Totodată, Luna Roză este considerată un simbol al optimismului. Această lună plină este a doua cea mai strălucitoare din decursul unui an. În nopțile cu lună roz, astrul ceresc este cu aproape o treime mai strălucitoare şi poate părea cu 15% mai mare, pentru că este mai aproape de Pământ. Pe plan spiritual, această perioadă este prielnică pentru a forma relații mai strânse, pentru a ne descoperi sinele autentic și pentru a vedea mai clar o situație problematică. Totodată, cristalele asociate cu acest tip de lună plină sunt curațul roz, alb și lapis lazuli.

Cristale asociate cu luna roșie

Luna Roșie este, de fapt, o eclipsă totală de lună. Acest fenomen este al treilea dintr-o serie de patru eclipse totale de Lună, numită Tetradă. În religia creștină, luna roșie este considerată consideră un semn apocaliptic, care prevestește a doua venire a lui Iisus. În acest an, luna roșie a răsărit pe data de 26 mai. Atunci, întreaga eclipsă a putut fi văzută cel mai bine de pe Coasta Pacificului, Noua Zeelandă, Australia și Asia de Est. Persoanele spirituale sunt de părere că luna roșie este momentul perfect pentru schimbare, transformare și renaștere. Această fază lunară are o putere aparte, fiind o combinație dintre luna plină și cea nouă. În această fază a lunii, cele mai potrivite pietre semiprețioase sunt selenitul, piatra lunii, morganit și labradorit.

Când apare luna albastră

Luna Albastră a fost denumită astfel pentru că este a doua lună plină dintr-o lună calendaristică. Ultima lună albastră din acest an a putut fi admirată pe data de 22 august 2021. Cu toate acestea, pozele pe care le vedem pe internet sunt adesea editate în Photoshop. Fenomenul de lună plină apare atunci când atmosfera Pământului conține particule de praf sau fum care sunt puțin mai late de 90 nm. Astfel, când lumina lunii trece prin aceste particule, luna are culoare albastră.

Următoarea lună albastră a răsări pe 31 august 2023. De-a lungul timpului, acest fenomen a fascinat multe generații, devenind astfel de sursă de povești și superstiții.  Fiind lună plină, aceasta are influențe puternice asupra psihicului.  Pe plan spiritual, lumina lunii albastre ne arată adevărul și ne ajută ca dorințele pe care ne concentrăm cel mai mult să devină realitate. Ca și în cazul lunii roșii, poartă asupra ta piatra lunii, selenit și labdadorit.

Așadar, luna roz, roșie și albastră sunt fenomene astrologice care ne influențează toate domeniile vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *