Actualitate

Cutremur de proportii in lumea interlopa! „Smecherul Iasului” rupe tacerea! Adevaratul motiv de la care a pornit razboiul cu clanul Cordunenilor! VIDEO

Publicat: 30 aug. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

@ Unul dintre cei mai de temut interlopi din Romania rupe tacerea in razboiul dus intre cele mai agresive clanuri din Iasi @ Personajul poreclit altadata "Smecherul Iasului" povesteste in amanunt cum a inceput conflictul sangeros cu fratii Corduneanu care dureaza de ani buni si in care sunt implicate din ce in ce mai multe victime colaterale @ Aflat cu familia in Spania, in timpul mesei, liderul clanului Bacauanu a postat o filmare pe Facebook in care ii acuza pe fratii Corduneanu ca i-au tradat pe toti cei din jurul lor si ca trebuie sa plateasca pentru asta @ "Ma jur… Costel vorbea cate o ora odata la trei zile cu seful Politiei din Iasi, care a ajuns dupa aia seful Politiei Romane", a spus Catalin Bacauanu

Catalin Bacauanu, interlopul poreclit in trecut "Smecherul Iasului" rupe tacerea in conflictul deschis pe care il are cu clanul Cordunenilor. Aflat in Spania cu familia dupa ce a fost eliberat din inchisoare, Catalin Costea – fost Bacauanu, a postat o filmare pe Facebook in care, in timp ce ia masa alaturi de familie, povesteste detalii uluitoare despre motivul de la care a inceput razboiul cu clanul Cordunenilor, dar si multe detalii picante despre activitatea infractionala a acestor grupuri. Acesta spune ca s-a saturat sa vada in ultima vreme atatea informatii false si este decis sa faca lumina.

"Vreau sa stie toata tara adevarul cu ce a fost la Iasi, pentru ca tot se vorbeste in stanga si in dreapta. Corleone asta, Stefan cel Mare din Moldova (Costel Corduneanu – n.r.), nu pot sa-i pronunt numele pentru ca imi vine sa vomit… ii pute gura a baliga de elefant. Ii salut pe prietenii mei de la Iasi, ei sunt ca fratii mei, si Vandam, si Jan si Narcis (clanul Tanase – n.r.). Problema sta in felul urmator: Scandalul nostru de la Iasi a plecat pentru ca le-am dat bani imprumut. Mie mi-a fost frica sa spun in instanta ca sa nu scrie ziarele sa ma bage la camatarie. Pe baiatul asta, Jan, il respect foarte mult pentru ca a avut sange sa spuna adevarul. Eu pot sa confirm ca acest Baliga de Elefant este cel mai mare sifon al Romaniei. Va spun si de ce – in 1998 eram la Paris, domnul Baliga de Elefant era pe goana, tot ce spun e adevarat suta la suta, cu talhariile din Polonia. Ca sa ma jur corect, odata la trei zile, Costel Corduneanu, pentru ca atunci nu erau telefoane mobile, vorbea cu unul din sefii Politiei pe fixul de la Crima Organizata, unde el era sef, ori pe fixul de acasa. Se poate verifica", a spus Catalin Bacauanu.

Citeste si: MACELUL INTERLOPILOR (GALERIE FOTO + VIDEO)

"Costel vorbea cu seful Politiei din Iasi la telefon"

Mai multe conflicte sangeroase au avut loc intre cele doua grupuri, iar unul dintre cele mai violente episoade s-a consumat in anul 2009, in clubul Hypnotic din Copou, atunci cand, zeci de indivizi inarmati cu bate si cutite au tabarat in clubul de noapte. Catalin Bacauanu spune ca de fiecare data cand au fost situatii violente intre cele doua parti, gruparea Corduneanu s-a dat mereu lovita.

"Odata la trei zile vorbea cate 2-3 cartele de 50 de franci. Cu asta vorbeai cam o ora si 20 minute. Ce vorbeai tu cu seful Politiei de la Iasi cate o ora jumatate odata la trei zile. Despre ce vorbeai, despre femei? Acum ma gandesc si eu, studii multe n-am, dar am fost premiant pana in clasa a 4-a. Eu, Catalin Bacauanu, stau in Dancu la 250 de metri de familia Corduneanu, si ei ma cauta… Toti smecherii din tara asta care sunt baieti, sa-l sune pe Costel sa-l intrebe ce vorbea el la telefon cate o ora jumate la trei zile cu seful politiei. Toata tara aveti grija, pe unde a trecut asta, la 4-5 luni s-au facut arestari in masa. Eu sa zic vorbeam o ora pe saptamana cu nevasta-mea la telefon, el ce vorbea atat cu seful Politiei? Eu pot sa confirm si cu probe cu tot. Eu am fost cumnat cu ei, am trait cu sora lor, Gabi, iar dupa ce m-am despartit, m-a botezat sa nu ma scape. Eu am batut tot Iasul pentru ei, iar ei au luat laurii. Ei erau mici, cu mine ieseau in oras", a mai spus Catalin Bacauanu.

Citeste si: Mascatii au dat buzna in locuinta unui temut interlop din Iasi care poza intr-un sportiv de succes. Este vorba de unul dintre oamenii de incredere ai clanului Corduneanu – FOTO, VIDEO

Adevaratul motiv al razboiului

Adevaratul motiv de la care a pornit intregul scandal este, conform celor spuse de Bacauanu, un imprumut de bani neachitat la timp de fratii Corduneanu. De aici ar fi plecat si intreg scandalul care a degenerat intre indivizi care erau prieteni din copilarie sau chiar rude prin alianta.

"Sa va spun de la ce a inceput scandalul de la Iasi intre mine si ei. I-am dat lui Costel asta… Baliga de Elefant, 1.000 de euro imprumut, ca sa si-o trimita pe Gratiela la treaba la Milano. Juram la Sfanta Parascheva. I-am dat pentru o saptamana sau doua, la vremea aia nu tineam cont de bani. La o saptamana imi cere si Adrian 1.000, i-am dat si lui. In scurt timp, imi cere la cazinou Iulian Bogdan 20 de milioane. I-am dat sa-si faca treaba. Acum ma suna Petronel, fratele lui asta, si spune ca are o spalatorie cu un tovaras de-al meu in care au bagat cate 50.000 fiecare. Cand a fost inflatia mare in 2009, mi-a spus (Petronel – n.r.) sa-l fac pe om sa semneze si imi da 5.000 de euro. I-am spus ca nu fac asta pentru ca e din cartier de la mine, si chiar daca nu e smecher, a fost in clasa cu frate-miu si nu fac eu de astea. I-am spus ca facem in felul urmator: imi dai 5.000, dar problema sta in felul urmator: ii dai omului toti banii 50.000 pe care i-a investit, si dupa aia gata. Vorbesc cu omul, ii spun care e situatia si el a spus ca se gandeste. La jumatate de ora da OK-ul, apoi il sun pe Petronel sa stabilim. A facut programare la notar, l-am luat pe baiat, a semnat si a luat banii, eu am plecat in treaba mea. M-a sunat dupa aia si mi-a spus ca imi da doar 2.500 ca si-a luat un CLS si ca imi mai da 2.500 in doua saptamani. Nu era problema la noi in smecheria noastra de doua mii jumate. Trec astea doua saptamani si il sun, nu raspundea. Il mai las cateva ore si il sun de pe alt numar. M-a rugat sa il mai astept 2-3 saptamani. Dupa aia nu mai raspundea la telefon. Mi-a spus ca nu are bani si i-am spus in felul urmator: imi dai, din banii mei, in fiecare sambata, sa-i bem amandoi, bem cu lumea, mancam de 300 de euro. Vine sambata, nimic. Va dati seama ca fierbea sangele in mine ca m-au ars ca pe fraieri. Atunci m-am certat la telefon, a inceput sa sune Costel, i-am cerut si lui banii «Gunoiule care esti, da-mi si tu mia ta», dupa aia m-a sunat si ala care isi baga injectii in fund. Acuma m-am luat in cearta, uitati si voi de la ce a pornit toata nenorocirea. Dai bani imprumut, ii consideri fratii tai, cresti cu ei de mici, arzi tot orasul, dar tot orasul, iar dupa aia nu mai ai pe cine sa arzi si ma arzi pe mine?!", s-a aratat revoltat Catalin Bacauanu.

Citeste si: Razboi intre clanul Cordunenilor si clanul Tanase: Amenintari cu pistoale si atacuri cu cocktail molotov – VIDEO

Adauga un comentariu