Titlurile zilei

Cutremur la DGASPC Iași! Ofițerii de la Anticorupție au intrat pe fir după un autodenunț fierbinte! „Am recunoscut că am dat mită”

Publicat: 08 aug. 2022
Toate persoanejle de mai sus, și clădirea DGA Iași
Cutremur la DGASPC Iași, după ce un angajat s-a autodenunțat

Cutremur la DGASPC Iași după ce Ștefan Iurea, angajatul centrului de la Târgu Frumos, a depus plângeri la DGA Iași, dar și la Avocatul Poporului. Acesta a recunoscut că a dat mită și vrea să se facă dreptate după ce a fost demis fără motiv

Plângerea formulată de către angajatul DGASPC Iași a fost trimisă către Direcția Generală Anticorupție (DGA) Iași, ajungând și la Avocatul Poporului. Ștefan Iurea a recunoscut că i-a dat mită directoarei Gabriela Baltag.

„Lucrez la centrul de plasament CSS Târgu Frumos din anul 1993, în funcția de supraveghetor de noapte. Din anul 2000, lucrez ca supraveghetor de noapte la modul Reabilitare Comportamentală pentru copiii minori ce au săvârșit fapte penale. În toți acești ani, nu am avut nicio abatere disciplinară. Am avut calificativ maxim, mai puțin în ultimul an, când asupra mea au început niște abuzuri ale doamnei director Baltag Gabriela ce doresc să vi le aduc la cunoștință. Încă de când a intrat pe postul de director, doamna Baltag Gabriela îl trimitea pe soțul dumneaei, Baltag Gheorghe, fost polițist la circulație, fost consilier județean, actualmente consilier local al orașului Târgu Frumos, să-mi ceară diferite lucruri materiale. Eu, știind că am nevoie de un schimb de tură, deoarece am un alt job pe lângă acesta, îi dădeam mereu când venea să ceară ciuperci și curcani, deoarece eu dețineam o ciupercărie, iar soția mea deținea o măcelărie în orașul Târgu Frumos”, a menționat Ștefan Iurea în plângerea făcută către DGA și Avocatul Poporului.

Cutremur la DGASPC Iași după ce un angajat a recunoscut că i-a dat mită directoarei

Ieșeanul a mers direct la comisarul șef de la DGA Iași, Gabriel Coman, pentru a depune un denunț, un autodenunț, iar mai târziu a trimis către Avocatul Poporului plângerea în care recunoaște că a oferit mită.

„Directoarea mi-a dat mereu de înțeles că, dacă nu îi dau «dreptul», nu mi se vor mai acorda schimburi de tură. Așa s-a și întâmplat. Am dat faliment la măcelărie și nu am mai avut cum să o servesc, iar de atunci au început problemele mele. Am sesizat de-a lungul timpul că inclusiv colegii mei au pățit același lucru ca mine. Am mers și am discutat personal cu comisarul șef al DGA, Gabriel Coman, și m-a sfătuit ce să fac și sper să se facă dreptate. Am recunoscut că am dat mită. Sunt și alți colegi din centru care au dat mită și care vor fi alături de mine și mă vor susține atunci când vor fi întrebați”, a mai precizat Ștefan Iurea.

Avocatul Poporului a confirmat primirea plângerii formulate de Ștefan Iurea

La doar o zi de la formularea și trimiterea plângerii pe adresa de e-mail a Avocatului Poporului, acesta a răspuns. Ștefan Iurea a primit un e-mail de confirmare în care scria:

„Buna ziua! Stimate Domn, Avocatul Poporului confirmă că a primit petiția dumneavoastră, ea urmând a fi înregistrată și repartizată către domeniul competent pentru soluționarea și formularea unui răspuns în termenul legal”.

Ștefan Iurea a fost demis

Amintim că Ștefan Iurea a fost demis, pentru că a avut curajul să divulge nereguli grave din interiorul centrului. Directorul Ion Florin ține din nou partea „boieroaicei”, directoarea Gabriela Baltag. Angajatul Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos, condus de „boieroaica” de la Târgu Frumos, și-a pierdut locul de muncă după 30 de ani în care a lucrat ca supraveghetor.

Plângerea depusă către DGA și Avocatul Poporului

BZI publică integral denunțul depus la DGA și la Avocatul Poporului:

„Subsemnatul Iurea Petru Ștefan, domiciliat în satul Prigoreni, comuna Ion Neculce, județul Iași, vă aduc la cunoștință că lucrez la centrul de plasament CSS Tg. Frumos din anul 1993, în funcția de supraveghetor de noapte, iar din anul 2000 lucrez ca supraveghetor de noapte la modul Reabilitare Comportamentală pentru copiii minori ce au săvârșit fapte penale. În toți acești ani, nu am avut nicio abatere disciplinară. Am avut calificativ maxim, mai puțin în ultimul an, când asupra mea au început niște abuzuri ale doamnei director Baltag Gabriela ce doresc să vi le aduc la cunoștință.

Încă de când a intrat pe postul de director, doamna Baltag Gabriela îl trimitea pe soțul dumneaei, Baltag Gheorghe, fost polițist la circulație, fost consilier județean, actualmente consilier local al orașului Tg. Frumos, să-mi ceară diferite lucruri materiale. Eu, știind că am nevoie de un schimb de tură, deoarece am un alt job pe lângă acesta, îi dădeam mereu când venea să ceară ciuperci și curcani, deoarece eu dețineam o ciupercărie, iar soția mea deținea o măcelărie în orașul Tg. Frumos. Acesta mi-a dat mereu de înțeles că, dacă nu îi dau «dreptul», nu mi se vor mai acorda schimburi de tură. Așa s-a și întâmplat. Am dat faliment la măcelărie și nu am mai avut cum să-l servesc, iar de atunci au început problemele mele.

Am sesizat de-a lungul timpul că inclusiv colegii mei au pățit același lucru ca mine. Cei care-i dădeau mită aveau grupe de copii liniștiți, li se acordau zile libere și diferite favoruri, iar ceilalți erau mustrați și înjosiți în ședințe de către doamna Gabriela Baltag.

Între timp, situația a degenerat, iar foarte mulți angajați au ales să-și dea demisia, cei care au rămas fiind împărțiți în două tabere: prima tabăra este formată din cei care încă dau mită, iar cea de-a doua este a celor care sunt umiliți.

Am adus la cunoștință aceste aspecte de luare de mită și abuzuri asupra angajaților domului Ion Florin, director al DGASPC Iași, într-o discuție cu dumnealui. Acesta mi-a spus că va lua măsuri. După discuția cu domnul director general, abuzurile asupra mea s-au întețit, înscenându-mi-se anumite fapte pe care nu le-am comis și despre care nu știam. Atunci am realizat că, de fapt, directorul general este mână în mână cu doamna Baltag Gabriela!

După discuția cu domnul director general Ion Florin, copiii pe care-i aveam în grijă nu mai puteau fi controlați, ei fiind manipulați să mă provoace și să-mi creeze diverse șicanii. În 30 de ani nu m-am întâlnit cu asemenea situații. Între timp, am aflat cauza problemei, aceștia erau chemați sistematic de doamna director și de asistentele sociale în cabinetul dumnealor, promițându-le că, dacă-mi fac probleme, li se vor acorda diferite favoruri (vacanțe, ieșiri în oraș etc.) la care ei nu au dreptul. În centrul nostru de la Târgu Frumos au apărut patru filmări cu beneficiari minori care îl abuzau pe un altul! Toți angajații știau de aceste înregistrări care erau făcute de un tânăr beneficiar în diverse momente ale zilei. Doamna Baltag Gabriela a selectat un singur filmuleț pe care l-a prezentat direcției, acest film fiind pe timp de noapte, când de serviciu se presupune că era un coleg de-al meu, mult mai tânăr! Pe restul le-a șters, neștiind că există în cloud. Colegul meu, pe nume Rusu Mădălin Ionuț, a fost anchetat și a fost scos țap ispășitor de comisia de la Direcție, iar eu am reclamat acest fapt doamnei Baltag Gabriela, spunându-i că nu este corect ca doar colegul meu să fie tras la răspundere, deoarece cele mai multe filme cu abuzuri erau pe timp de zi. Doamna Baltag Gabriela mi-a înscenat o comise de disciplină în Săptămâna Mare pentru niște fapte pe care nu le cunoșteam, doar ca să aibă satisfacția de a-mi strica o zi și sărbătorile! Țin să vă aduc la cunoștință că nici până în ziua de astăzi nu am primit un răspuns de la acea comisie… Comisia spunea că eu am fost chemat ca martor, deși în convocatorul pe care vi-l voi atașa se vede clar că sunt învinuit! Vă voi atașa și filmulețele cu abuzurile petrecute în centru pe care doamna Baltag a încercat să le mușamalizeze!

Totul a degenerat mai rău, când într-o seară mi-au fugit 7 copii pe geamul unui dormitor, eu fiind în alt dormitor pentru a-i verifica pe ceilalți. Tinerii au spart niște mașini și au sustras niște bunuri pe care nu le am la cunoștință. Am urmat procedura și am anunțat imediat organele de Poliție despre fuga copiilor, am fost anchetat de către dumnealor, spunându-le exact cum s-a întâmplat, lăsând totul pe seama lor. A doua zi, am fost chemat de către doamna director Gabriela Baltag în biroul dumneaei, acolo găsindu-se 5 minori, asistentele sociale, doamna psiholog și un străin așezat în fotoliu, privindu-i amenințător pe copii. Ulterior, am aflat că era unul dintre păgubiți și, susținând că i s-au sustras un parfum și 800 de lei din torpedoul mașinii, doamna director mi-a impus să-i dau domului suma respectivă, nelăsând organele de Poliție să termine ancheta. I-am atras atenția doamnei că nu e drept să-mi ceara mie acea suma și că acel bărbat nu are ce căuta în centru și să lase oamenii legii să se ocupe de caz. Doamna s-a înfuriat, iar la 2 zile un copil a declarat că i-aș fi dat o palmă, ceea ce nu este adevărat. Sunt sigur că acel copil a fost pus de către doamna director să mintă pentru a-mi face rău. Am fost la DGASPC Iași și am depus o petiție pentru a sesiza toate aceste abuzuri, petiția cu nr. 15.747 din 17.05.2022, la care nici până acum nu am primit vreun răspuns, ba chiar am fost chemat la comisia de cercetare disciplinară, unde membrii comisiei mi-au dat senzația că sunt de acord cu mine, dar nici de această dată nu mi s-a adus la cunoștință decizia luată. Mare mi-a fost mirarea când un coleg din Direcție m-a sunat și mi-a spus că mi s-a desfăcut contractul de muncă! De ce? Pentru că am anunțat televiziunile și ziarele locale despre ce se întâmplă în Direcție! Domnule comisar șef, abuzurile doamnei Baltag Gabriela asupra angajaților și asupra beneficiarilor sunt mult mai multe! A încercat să mușamalizeze tot felul de nereguli grave, precum sex între minorii centrului și o doamnă educatoare, în care unul dintre copii a încercat să se sinucidă! Femei au fost abuzate și umilite ca ultimele ființe! Am încercat de nenumărate ori să aduc la cunoștință conducerii DGASPC Iași, am să vă trimit o înregistrare în care într-o ședință cu 50 de colegi și trei grei din Direcție atrăgeam atenția despre ce pățim în centru. Iar ca răspuns am aflat că mi s-a desfăcut, în mod abuziv, contractul de muncă. Acum, eu sunt în medical, deoarece am avut probleme de sănătate, iar ieri mi-am rupt mâna în patru locuri, fiind operat la Spitalul «Sf. Spiridon» Iași.

Domnule comisar șef, vă rog din suflet să anchetați aceste fapte și veți vedea că veți da peste mult mai multe fapte de corupție și abuzuri. Cu respect, Iurea Petru Ștefan”.
Comentarii
 • Da prost mai ești Iurea, cum să te autodenunți că ai dat șpagă ciuperci și curcan pt schimburi de tură?! Te auzi vorbind? Trebuia să faci flagrant, să fie însemnat curcanul cu ”mită” nu așa vorbe aruncate la mișto. Ești penibil.

 • Da pe la cine nu a trecut Baltag când era la rutieră după șpagă?? Broscoiaca de nevastă-sa era ruptă-n gură de beată iar el rupt în cur de hapsân! Păcat de copii,sper să nu o fi luat pe urmele lor!

 • d-l Iurea are dreptate suta-n mie,la cele sesizate despre cei doi mari spagari ai acesrui oras respectiv pieptosul GicA BALTAG si nevastasa in ghilimele Gaby,care pe unde trec parjolesc tot fara mila si fara frica.

 • VALELEOO…DACĂ SE APUCĂ ȘI GEO DE PE CĂSUȚĂ SĂ TOARNE TOT? IUREA E MIC! GEO E MIEZUL! CU PATRU CLASE A AJUNS EDUCATOR! CE LA RECOMANDAT PENTRU OCUPAREA POSTULUI?? PURCEI,GĂINI,RACHIU ETC…ȘI MULTĂ MUNCĂ IN GOSPODĂRIA ȘEFEI!

 • sa vedeti voi ce spagi consistente dau transportatorii la DGASPC pentru curse de vara cu copii cu dizabilitati….cursele dunt de 3 zile de vineri-pina duminica, dar in realitate se pleaca vineri si se intorc tot vineri seara, asa-i dom’ Costel Dinte de la Micedu Company???

 • Țara lui pește prăjit, angajări pe pile și șpăgi in toate instituțiile statului… Dga și DNA, plătiți bine pentru a tăia frunze la câini…se știe mercurialul șpăgi la concursurile din spitale,din poliția locală (se angajează acum dl George,nepotul lui dl Sandu la călăreți),din instituțiile subordonate primariei și ăștia cu pensii speciale se ocupă cu ancheta 🦃 și găinilor…. suntem o țară de spagari și lingăi!!

 • E greu tare!
  Stefanita dute wei si vb cu sergiu aas ca te ai bine cu el.acolo il gasesti pe nenea gica si faceti pace daca ii spune sergiu ca nu il mai cheama la hala te rezolva imediat!

 • Țara lui pește prăjit, angajări pe pile și șpăgi in toate instituțiile statului… Dga și DNA, plătiți bine pentru a tăia frunze la câini…se știe mercurialul șpăgi la concursurile din spitale,din poliția locală (se angajează acum dl George,nepotul lui dl Sandu la călăreți),din instituțiile subordonate primariei și ăștia cu pensii speciale se ocupă cu ancheta 🦃 și găinilor…. suntem o țară de spagari și lingăi!!

 • Țara lui pește prăjit, angajări pe pile și șpăgi in toate instituțiile statului… Dga și DNA, plătiți bine pentru a tăia frunze la câini…se știe mercurialul șpăgi la concursurile din spitale,din poliția locală (se angajează acum dl George,nepotul lui dl Sandu la călăreți),din instituțiile subordonate primariei și ăștia cu pensii speciale se ocupă cu ancheta 🦃 și găinilor…. suntem o țară de spagari și lingăi!!

 • Asa am inteles ca linge oalele pe acolo sau poate ii place lu sergiu de el ca doar stim cu totii ca sunt epilati amandoi😂😂

 • Am depus si eu o cerere cu numar de inregistrare pentru a deveni persoana de sprijin pentru un copil din sistem….dupa 3 luni nu am primit nici un raspuns….la Iasi o bataie de joc fata de copii din sistem dar si de cei care doresc sa ajute, asa putin cati suntem..stiu ca ei nu patesc nimic indiferent de ce fac…..

 • La DGASPC se spală bani grei! Achiziții măsluite, banii din sponsorizari ajung in buzunarele sefilor,se cumpără scândură..sute de metrii cubi deși nimeni nu are nevoie…Omul are dreptate! Este o Mafie!

 • În instituția noastră se aplică toate felurile de bullying recunoscute de către specialiști ,iar metodele sunt extrem de variate și merg de la subtil pănă la grosolan ,golănesc chiar: te-a luat șefa în colimator ,ai belit-o ,te așteaptă viața lui Aldo Moro ! _ Expresii des folosite pentru un biet angajat ,care parcă nu-si mai revine de sub potopul de greutăți ce cad in capul lui _
  Când erau ceva mai mulți copii în centru , șefa ( doar EA) alcătuia grupele ,cu „dedicații” pentru favoriți ( băieți cuminți și poate și- n număr mai mic ) iar pentru „oile negre”, grupe complecte ( ca număr de beneficiari) in care nu conta vârsta rezidenților ori aspirațiile lor ( ca să nu poți obține o oarecare coeziune a grupului de tineri) și care TREBUIAU sa aibă cât mai multe probleme ( de adaptare ,de conduita-comportament ,etc) . Aceste grupe era musai să dea bătăi de cap ” proscrișilor” din unitate ( mai toate activitățile cu grupa erau presărate de conflicte intre copii….să te ții apoi medieri înloc de program normal ) .
  Bineînțeles că urmau note explicative ,rapoarte , mustrări in ședințe și pe unde se nimerea ,iar când observa că treburile incep să meargă cât de cât la munca ta cu grupa, urma o „expediție de pedepsire” în care șefa ,in fruntea „comandoului ” format din grupul specialistelor ,venea in inspecție ,invadând pur și simplu spațiile grupei și prin tot felul de întrebări ,atenționări,refuzuri de învoiri in familie,etc față de băieți ,reușea să- i bulverseze ,sa- i agite din nou…🙃
  La fel ,dacă te afli in dizgrație ,îți poate schimba locul de muncă ,tura de serviciu ( colegii) și îți dă sigur sarcini pe care știe dumneaei că nu prea poți să le îndeplinești si deci urmează „nota explicativă” ,audierea de către o comisie disciplinară de la forul tutelar ( cred că in Tg.F. au fost aduse peste o suta de astfel de grupuri de anchetatori ). Ceilalți , ” cântăreții în cor” ,beneficiază de clemența duamnei și dacă greșesc , lor li se spune pe un ton părintesc : ” Lasă ,nu-i nimic ,așa e când muncești !😇
  Pentru că ar trebui să ne întindem cam mult in relatarea noastra ( abuzurile sunt foarte multe și îmbracă diferite forme) amintim aici refuzul de a-ți aproba un schimb de tură ( se face doar pe „ochi frumoși” ) ,nerăspunsul și întoarcerea cu spatele din partea „doamnei ”
  atunci când saluți ,imitarea mersului , a vorbitului tau in „ședințele cu fetele” ( știm noi care ședințe…cum spunea un simpatic și grăbit atunci ,beneficiar : ” vă adunați aici și vreo două ore pe toți !😀) etichetarea ironică (🙂scornirea a tot felul de porecle ) etc…ș.a.m.d…..
  Și nu ultimul abuz ca importanță ,dar și cel mai dureros resimțit de biata victimă este și rămâne presiunea conducătoarei asupra colegilor care nu trebuie să-ți vorbească ,eventual sa te ajute ,sa fii marginalizat de tot !😟 Și din păcate ,lucrul acesta prinde ,funcționează foarte bine in instituția care ar trebui să dea pe afara de câtă empatie produce ( teoretic ,declarativ).
  Mai sunt ceva șanse să scapi….dar greu dacă ești și cu „pretenții” și vrei ceva demnitate in relațiile de serviciu….poți cumpăra eventual vreo trei seturi de lenjerii de pat de la merceria din cabinetul directorial ( verificat 100% merge😝)….
  Dar să nu ne lungim la vorbă ,ar fi multe de spus ,insă vă rog pe voi dragi foști și actuali colegi de munca să vă amintiți….cu zâmbetul pe buze – să vă amintiți cum și de câte ori vi s-au „întâmplat” astfel de ciudățenii și de căte ori această „doamnă” a aplicat asupra voastră, mizeriile născute din frustrările proprii…!

 • E mult mai comod așa cum e organizarea la C.S.S. Tg F. : directoarea să fie și lider de sindicat ….dacă dumneaei are chef să te dea afară de pe moșia ei ,nu mai pierzi timpul să mai mergi cu plângere la sindicat….bineînțeles că „liderul” va fi de acord cu șefa ! 😀

 • Sa vina DNA la DGASPC….La puscarie cu Florinel, Simonica, Nuculeana, Alinuta, Munteanca, Rusoaica si toata gasca de neispravite care faca acte pe genunchi

 • Face doamna Gabi un curcan împănat cu ciuperci de Doamne ,Doamne ! Doritorilor le pot trimite rețeta !

 • Numai în sistemul bugetar, adică la stat se întâmplă asemenea fapte, iar acești salariați din aparatul bugetar nu ar prinde nici măcar o luna de zile vechime la privat, ca la privat primează munca și competenta,,,, vreți sa încercați bugetarilor un experiment de genul sa lucrați măcar pt o luna la privat ca să va dați seama de ce valoare aveți?

 • Rugam încă odată DNA-ul sa verifice toate șpăgile pe care le-a primit Ion Florin și Marian Matei si ceilalti de la constructorul Rezident House și SC INBIT Srl. De peste 10 ani toate lucrările de construcții, dar absolut toate lucrările sunt luate doar de cele doua firme. De 10 ani! Și vorbim de lucrari de peste 10 milioane de euro adunate! Asa se explica multe! Aici trebuie sparta buba mare! Marian matei este lider de sindicat și șef serviciu. Cum se poate asa ceva? Chiar nici o instituție nu se sesizează?

 • Are dreptate Baltag. La noi în centru de foarte mulți ani doar dl Mihulca de la Hârlău ne face toate reparațiile de ani de zile. El este șeful femei de construcții care i-a făcut și casele lui Ion Florin.

 • Ce contează jaful unui cămin I4,mai sunt două clădiri ,foste cămine , trecute in „conservare” șo pe ele madam!Se vede cu ochiul liber că hoția , bișnițăreala , șantajul ordinar prin dosare ce conțin acuzații mincinoase , fabricate la comandă , folosirea coruperii ( și primește ,dar și dă ) și golăneala în limbaj și comportament sunt „calități” care o recomandă pe Baltag pentru funcția pe care o ocupa acum și-n veacul vecilor ,amin !

 • Unde are case Florin Ion? Parca se auzea ca are si o pensiune. Lasati detalii ca abia asteapta niste jurnalisti sa mearga in identificare sa scrie. Alexe si Danga si Vernica nu au nimic de spus? Ca tot li s-au dat diverse informatii despre abuzurile si dezinteresul manifestat de subalterni si degeaba….

 • Ion Florin are casele cred ca prin Miroslava și la fiecare din cele 3 fiice ale lui le-a luat câte o vila la fiecare pe numele lor. Asa am auzit vorbindu-se prin centru.

 • Se poate observa cu ochiul liber , că mai toate comentariile pro Băltăgița, sunt pline de expresii și cuvinte golănești , jignitoare la adresa opozanților !
  De ce oare ?
  Dar cine o cunoaște îndeaproape pe „doamna” , știe cum vorbește ea adeseori și ce limbaj golănesc folosește la nervi….și o enervează multe !

 • Vlad,m-am cacat. Da,fara motiv,sau motivul ca dl.Iurea a avut curaj sa arate fata nestiuta a increngaturilor din DGASPC. urmareste o pagina de fb.CSS Targu Frumos si ai sa te lamuresti…vor veni si alte articole interesante,Colegi din alte centre incep sa scrie ce combinatii se fac.Cu totii suntem curiosi pana unde ajunge aceasta increngatura.

 • După atâtea discuții sunteți niște lași și unii și alții, două tabere, unii de lingăi și alții de asupriți frustrați (fiecare își asumă dimineața când se trezește!) … unii au avantaje, alții NU, e de înțeles … cine e cauza … sau să batem din palme unii, mai facem și o statuie, o vizită pe la micul bazar, mai prășim prin solaralur de pe moșie …?! Dați vina doar pe alții cu toții, ba Direcția, ba CJ, problema e la voi, de ce nu alegeți fiecare … să cărați sau să vorbiți! Cineva v-a dezbinat în halul ăsta că o să vă călărească pe toți!!! Copiii chiar nu au de ce suferi că una familia Baltag au umblat cu „ALBA NEAGRA” toată viața! Și-ar vinde-o și pe mă-sa! Vă pup pe toți, nu vreau să fac discriminare, gândiți … liberul arbitru!

 • Milițianul Baltag a uitat cum și-a pus soția șefă la CSS Tg. Frumos, după ce a ajuns consilier judetean PDL? Cred că noi din Tg. Frumos suntem mândrii că e PSD-ist de frunte acum! Unii mai trăiesc …! Cât le dădu-se șpagă … participa si el la orgii cu monore …?!

 • Sau vrea sa-si aminteasca dl. Milițian Baltag de d-nii Kogalniceanu si Iurea cum i-au angajat doamna, cu doamna Baltag moarta de biata cu capul pe ghiseu la Poata din Tg.Frumos, afost data afara, da saaauuu nuuuu dl. Milițian? Nici o problemă d-le milițian, a văzut și stie tot orasul! De sfori de vodcă … ai uitat cand o inchideai in casa si nu era in stare sa aiba grija de copii … sa nu uitam! Sa nu uitam multe spagarul orasului ce ai fost si esti!

 • Nu se poate posta cum era dna. de moarta de biată la Posta din Tg. Frumos si a fost data afara? Va spune orasul! Cum a anajat-o Militianul sa se angajeze la Grupul Scolar, d-nii directori Iurea si Kogalniceanu … au avut incredere intr-un vierme ca Baltag Militianul, nu spune nimeni, stie tot orasul! Cum era carata cu roaba de la serviciu, multi stiu! Acum e doar Mafia Baltag …!

Adauga un comentariu