Titlurile zilei

Ea e „boieroaica” de la Protecția Copilului Iași. Taie și spânzură de parcă e șefă pe plantație: „Pe femei le umilește și le face să plângă”

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 33 Comentarii
Ea e boieroaica de la Protecția Copilului Iași. Taie și spânzură de parcă e șefă pe plantație Pe femei le umilește și le face să plângă
Angajații Centrului de Servicii Sociale pentru copii Târgu Frumos terorizați de directoarea Gabriela Baltag!

Angajații Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos spun că sunt terorizați de către directoarea Gabriela Baltag. Aceștia precizează că sunt umiliți și agresați de cea care îi conduce

Directoarea Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos, Gabriela Baltag, acuzată de mai mulți angajați că îi abuzează și îi umilește. Ștefan Iurea, un bărbat care lucrează de aproape 30 de ani acolo, a ajuns la capătul răbdărilor și a vorbit despre o parte dintre abuzurile făcute de către Gabriela Baltag.

„Situația a degenerat foarte mult. Eu lucrez aici de aproape 30 de ani, dar, acum, abuzurile directoarei au ajuns la cote maxime. Eu vorbesc în cazul meu, dar toți colegii mei sunt disperați de ceea ce se întâmplă. Ne umilește și, dacă nu îi oferim atenții, avem de tras. Pentru a-mi da dreptul la concediu a trebuit să contribui bine. Eu am în grijă 30 de copii, toți cu fapte penale, iar, într-un astfel de centru, sistemul de securizare este praf. S-a întâmplat, într-o seară, ca 4 băieți să sară pe geam, când eu eram în celălalt capăt al palierului, și să spargă o mașină din care au furat o sumă mică de bani și un parfum, iar, a doua zi, păgubitul a venit la centru. Directoarea m-a chemat în birou să mă pună să-i plătesc păgubitului 800 de lei, pentru ca acest caz să nu ajungă la Poliție. Așa ceva nu este normal, să intervină Poliția, iar eu răspund pentru partea mea de vină. Când o deranjezi pe ea cu ceva, îți pune comisia de disciplină pe cap, că așa vrea ea”, a precizat Ștefan Iurea, angajat al Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos.

Angajații Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos: „Pe femei le face să plângă”

„Preferatele” doamnei director, în ceea ce privește umilințele, ar fi, în special, femeile. Acestea se plâng că nu mai suportă felul în care sunt tratate. Una dintre ele a ajuns chiar la spital.

„Bărbații sunt cum mai sunt, dar pe femei le face să plângă. Am o colegă ce are un copil cu probleme, iar când o vede pe hol râde de ea și de problemele acestuia. De nenumărate ori a umilit-o până a făcut-o să plângă. O altă colegă care îngrijea câțiva copii pe care i-a însoțit până la ușa toaletei, fără să intre, doar cât să-i supravegheze, a trecut pe lângă dânsa și i-a spus «uite-o și pe asta, nu se mai satură de p…». E vorba de o doamnă mai în vârstă decât ea, cu nepoți acasă, nu există așa ceva. Din cauza acestor abuzuri a ajuns chiar la spital. Eu am sunat la ambulanță. Se tem să vorbească, să nu își piardă locul de muncă, pentru că toată conducerea e mână în mână. De la directorul mare de la Iași și până la ea, toți sunt la fel. Sunt nenumărate persoane care au plecat de la Centru, înainte să ajungă la pensie, pentru că nu au mai suportat”, a mai adăugat Ștefan Iurea, angajat al Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos.

Directoarea Gabriela Baltag a refuzat să comenteze

Contactată de reporterii BZI, pentru a oferi un punct de vedere, în legătură cu acuzațiile făcute la adresa ei, Gabriela Baltag, directoarea Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos, a refuzat să comenteze.

„Nu vreau să comentez. Povestea este mai veche. Luați legătura cu purtătorul de cuvânt, eu am o zi liberă astăzi”, a declarat Gabriela Baltag.

Angajații Centrului de Servicii Sociale pentru Copii Târgu Frumos vor să meargă mai departe și să prezinte aceste ilegalități instituțiilor de anchetă ale statului.

Redacția BZI își cere scuze pentru fotografia publicată inițial în care apărea o altă persoană și nu cea despre care s-a discutat în articol. A fost vorba despre o coincidență de nume, iar între cele două persoane exista o asemănare izbitoare. Greșeala a fost remediată!

Comentarii
  • Este așa de nervoasa și rea, căci nu are sula sa o liniștească. Baltag, fa o cura de centura, poate te liniștești !

  • Alta taranca coclita venita de la curul vacii care freaca mangaul in sistemul bugetar corupt pana in maduva oaselor. Si pe la DAS Iasi este plin de tot felul de plosnite feminine, inca sefa lor o alta incompetenta care mugea vaca, ocupa postul de sef. In sistemul bugetar, chiar daca le este cald si bine, incompetismul este la mama lui acasa. Astia nu difera nici unul fata de altul.

  • Mai sunt si in alte domenii bugetare asemenea parvenite incompetente, dar cu goanga mare.Le place al naibii sa subjuge salariatii.

  • Frateeeee nici pe departe nu o egalează pe Geta Gogoașa de la Miroslava, aia de e frate vitreg cu Ioan Ticu, ăla micu din antecamera lui Ion Florin, nesimțitul ăla care conduce DGASPC de o mie de ani. Cum spuneam, asta, Geta Gogoașa, când se înfurie că nu ia destul din magazia de alimente acasă face urât tare, înjură, scuipă,mușcă,se tăvălește, urlă ca indienii la atac, în fine, circul Globus e copilărie. Bașca că amenință pe toată lumea cu destituirile,fie că îi sunt ori ba subordonați. Și ce-i mai prost și mai prost, această matracucă ținută în brațe de Vernica, tovarășa ei de nebunii comunale,din tinerețe…a ajuns la MENOPAUZĂ. Stai să vezi de acum bufeuri, croșeuri și aoleuri.

  • Asa se intimpla cind se da puterea pe mina prostilor ! Se cred mici dumnezei si isi bat joc de toti cei care ii sunt subalterni.

  • Lucreaza la stat, deci e bugetara. Nu este SRL- ul ei , asa ca azi poti fi in functie, iar maine nu. Faceti plangeri peste tot si afara cu astfel de specimene. Indiferent cine o tine in spate, v-a fi nevoit la un moment dat sa o de-a afara, datorita presiunii angajatilor. Unii se cred stapani, in institutii de stat si nu isi inchipuie ca pot fi inlocuiti, dar se inseala. Vremurile s-au schimbat. De fapt la bugetari e o practica sa conduca despotic.

  • angajat
    Asa se întâmpla cand mediocritățile ajung șefi.Au terminat facultățile on- line de la birou și pe bani.

  • se cred pe plantatia lor , ar trebui toti colegii sa faca front comun si sa ii faca referat pentru purtarea ei si toti sa se revolte pentru ca fara ei nu vor reusi nimic asa ca uniti-va , lasati frica si daramati muntii , apelati la ziaristi competenti , la foruri superioare si nu veti da gres, acesti nemernici pusi in functii doar de ochi frumosi tyrebuie sa dispara din peisaj ,RUSINE !!

  • Iurea i-a si pune mâna la treabă, lasă grija altora. Stai tot timpul degeaba, servici nu faci, umbli numai după ciupeală și te iei de șefă când îți zice în față. Mi-e mie rușine de rușinea ta, putoare ce ești.

  • DGASPC e oglinda proastei conduceri de la centru,mai exact din Iași. Dinozaurii de acolo, dimpreună cu paparudele ce viețuiesc prin acele birouri ar trebui schimbați/te rapid. Această unitate a fost zeci de ani pușculița de partid, indiferent de culoarea politică,asta ar trebui să se termine. Domnule Niță, ce face Camera de Conturi? Dor știi bine personajele, din acea urbe ai venit pe cai mari la centru. Dar soția dumitale care e la CJ.,la corpul de control, ce face? Că doar e capabilă nu ca ramolitul ăla de milițian, Felician Petrea cu care a fost în control la DGASPC. Puneți mâna și stârpiți fauna de acolo, până nu va fi prea târziu.

  • DGASPC ,,munceste”.
    Se ocupa de denunturi anonime si cu hartuiri la comanda.
    In rest, toata lumea stie ca directorii de la institutiile de stat sunt pusi acolo PE SPAGA SI PENTRU SPAGA!

  • Nu se gaseste nimeni sa.i foota una peste muian la doamna sefa? Sau macar niste suturi in curul ala de nefootuta?? Un pic de curaj si zboara din functie, inapoi la pascut..!

  • Datorita lui Baltag am plecat in tari mai calde! Rusine celor care o tin in brate si rusine consilierilor locali din Targu ca accepta asa un personaj la masa lor! Am auzit ca miliatianul este consilier..nu sa saturat cat a furat pe vremea PDL. Cu bani grei a cumparat postul cucoanei!

  • De spațiul de la piață care lau cumpărat cu banii salariaților din ,,atenții,, nu se spune? În declarația de avere a milițianului consilier nu este trecut! Dar cum și-a angajat odrasla în primărie peste noapte? Dar cum de i-sa permis din membru PDL să vină in PSD direct consilier ? Nu pute treaba?

  • Când faci rău,primești rău! Cunosc fenomenul Baltag! Ferițivă cât puteți de acești oameni! Știu doar să distrugă,calcă în picioare și pe măsa pentru funcție! Nu cred ca cineva să ia măsuri! Au mulți oameni unși pe care la o adică îi șantajează ca să î-și atingă scopul! Atenție mare!

  • De ce nu Spune-ți adevarul pana la capăt? E mâna lui varamanu , escrocul și greu se va putea face ceva împotriva voinței lui. Asta linge bine la partid.

  • Mafia DAGSPC IAȘI! Dinozauri cu salarii imense! Se știe demult de femeia militianului de la Tg.Frumos! Dar nimeni nu a luat măsuri! Toți sunt uniți in șpagă! Corb la corb….

  • Familia Baltag la falimentat pe Panciuc…Când era consilier județean iar ea directoare la nevăzători nu a semnat lucrarea de recepție a lucrării…așa a nenorocit o familie! Mafia!

  • Panciuc nu trebuie plans.Are de unde! Dar este adevarat stie tot oorasul,nu a vrut sa de 15% spaga ,asa ca a fost executat! Poate o merita,poate nu.Dar toti stiu cu ce se ocupa nea militica! 15% e comisionul!

  • Prin faptul că fac rău voit altora , oamenii se dau de gol cum că nu se pot suporta nici măcar pe ei înșiși.

    Să ferească Sfântul să trăiești cu atâta otravă în tine și să-i mai chinui și pe alții. Mai devreme sau mai târziu, fix ce semeni aia culegi. Viața nu iartă pe nimeni.

  • Toata viata aceasta familie numai rau a facut,cunosc cazuri mai nasoale! Rusine sa va fie! Viata voatra este numai din combinatii si smenuri! Lumea care a-ti nenorocit o nu uita!

  • IN 2017 AM AVUT PATRU COMIISII DE ABUZ ORCHESTRATE DE BALTAG STELA. MI-AM DAT DEMISA DEOARECE M-AM ÎMBOLNĂVIT ȘI EU ȘI SOTUL! RUȘINE! SĂ VĂ DEA DUMNEZEU DUPĂ SUFLETUL NEGRU PE CARE ÎL AVEȚI!

  • Tot orasul cunoaste pe gica baltag,venea la tata saptamanal sa ai dea dreptul daca nu il oprea in trafic.il pindea ca sa ai ia permisul. acum e mare boier la primarie! pe femeia lui nu o cunosc dar cred ca sunt la fel.niste lichele

  • Nu mai aruncați cu noroi. Sunt oameni care își vad de treaba și nu au nici o vina cu frustrările unora, cu incompetenta și ura celor care nu își vad de îndatoririle de serviciu. Prin faptul ca spălați rufele în public, se rezolva ceva?

  • lichele ………………………………….daca le dai cadouri dse imblanzesc , nu- s astea lichele ???????????????

Adauga un comentariu