Prima pagină » Turism » Calatorii » Dacă găsești o bancnotă de 100 de lei în parbrizul mașinii ai mare grijă! Nu este ceea ce crezi
Dacă găsești o bancnotă de 100 de lei în parbrizul mașinii ai mare grijă! Nu este ceea ce crezi

Dacă găsești o bancnotă de 100 de lei în parbrizul mașinii ai mare grijă! Nu este ceea ce crezi

15 ian. 2021, 12:13,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:63610;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}
Hotii au descoperit o noua tehnica prin care sa insele oamenii. O persoana isi lasase masina parcata pe o straduta laturalnica. Grabita fiind, s-a urcat in masina si a observat apoi ca in partea dreapta a parbrizului era o bancnota de 100 de lei, prinsa de stergatorul din dreapta.
A coborat fericita din masina, croita sa ridice banii, insa cum bancnota era pusa in cealalta parte a masinii, a trebuit sa ocoleasca. In fractiune de secunda un tanar a aparut in dreptul usii soferului, i-a luat geanta si a disparut fara urma. Cunoștința mea a rămas cu o bancnotă falsă de 100 de lei bineînțeles și fără geantă.
 
A mers la cea mai apropiată secție de poliție, a povestit cele întâmplate, însă în zonă nu se aflau camere, martori nu existau și astfel și-a însușit o pagubă și o bancnotă de 100 de lei… falsă.
Poliția i-a menționat că este cea mai nouă tehnică de furt și funcționează în foarte multe dintre cazuri.
Dragii mei, nu visați cu ochii deschiși, nimeni nu ne lasă astfel de cadouri în parbriz, iar dacă vă închipuiți că sunteți așa norocoși, este posibil să rămâneți fără bunurile din mașină. Deci, aveți mare grijă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *