Titlurile zilei

Dacă nici el nu este diavolul întruchipat, atunci cine? A pus mâna pe un lanț și a dat într-o tânără însărcinată până a obosit. Cine ar putea privi necenzurate aceste imagini?

Publicat: 29 iun. 2022
Poza cu rănile femeii după lovituri, un bărbat cu pumnul ridicat în aer și un lanț
O gravidă din Iași a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătută cu lanțul chiar de iubitul său

Mona, o ieșeancă însărcinată, a trecut prin clipe de groază. Femeia a fost bătută cu brutalitate cu un lanț, chiar  de iubitul său. Tânăra de 28 de ani nu este pentru prima dată în această situație și a mai ajuns pe mâna medicilor

O tânără mamă de 28 de ani a ajuns pe mâna medicilor, după ce iubitul său, Viorel Marinel Mironeanu, a bătut-o fără milă cu un lanț, până aceasta a ajuns la spital. Mona este însărcinată și mai are are un copil cu cel care i-a devenit cel mai mare dușman. Imaginile cu urmele bătăi sunt greu de privit. Cea care a salvat-o pe Mona, este sora ei, este cea care a făcut cazul public și a anunțat autoritățile. Vecinii Monei povestesc că această situație, din păcate, nu este una singulară în cazul ei. Întreg scandalul a avut loc în comuna Ipatele, din județul Iași. Autoritățile din localitate s-au ocupat de acest caz și mereu au sprijinit-o pe Mona, însă aceasta refuza de cele mai multe ori ajutorul, tot de teama iubitului său.

„Mare păcat că s-a ajuns aici. Toată lumea a sfătuit-o de mult să plece de la el, să ceară ajutorul autorităților, dar nu a vrut să asculte de nimeni. Nu e prima dată când se ceartă sau când o bate. A plecat de mai multe ori, dar tot la el s-a întors și uite unde s-a ajuns. Poate acum va înțelege cât de gravă e situația și dacă el e arestat, poate și calvarul ei se termină aici și își va putea crește copiii liniștită”, a spus o vecină de-a femeii.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Celălalt copil al Monei, tânăra însărcinată  din Iași bătută cu lanțul, a ajuns în grija bunicii

Întreg scandalul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Agresorul a fost arestat preventiv, victima rămânând în continuare sub supravegherea medicilor, în timp ce copilul celor doi se află momentan în grija bunicii materne.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 28 de ani, a fost agresată de concubin.  Polițiștii au demarat de îndată cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, fiind emis totodată un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului bănuit de comiterea faptelor. Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că în noaptea de 24 iunie a.c., fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul și-ar fi agresat concubina, i-ar fi luat telefonul mobil și ar lipsit-o de libertate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 iunie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore. La aceeași dată, bărbatul reținut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Precizăm că polițiștii Postului de Poliție Ipatele nu au fost sesizați anterior cu privire la alte fapte de violență domestică între cei doi. De asemenea, întrucât cei doi au un copil minor, a fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Iași, în vederea luării măsurilor legale. Cercetările sunt continuate”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Reprezentanții Maternității ”Cuza Vodă” susțin faptul că femeia s-a prezentat în unitatea medicală, a primit îngrijiri de specialitate și a fost dirijată către IML și UPU. Copilul era ok la ecograf:

Femeia, gravidă în 23 de săptămâni cu sarcină în evoluţie a fost consultată la triaj pe 25 iunie la ora 07.45. Pacienta a fost dirijată către IML și UPU. Prezenta traumatism prin lovire. Aceasta a venit însoţită de poliţie şi a plecat la IML și la Neurochirurgie. Nu s-a mai întors în unitatea medicală. Copilul era ok la ecograf. a declarat managerul Maternității ”Cuza Vodă”, Iași, ec. Robert Dâncă

Agresorul contestă arestarea

În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Viorel Marinel Mironeanu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpatul Viorel Marinel Mironeanu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal, pe o durată de 30 de zile”, au afirmat zilele trecute.

Viorel Marinel Mironeanu a contestat arestarea. De remarcat este faptul că decizia Judecătoriei Iași nu este definitivă. De altfel, ieșeanul Viorel Marinel Mironeanu a contestat-o deja. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași vor decide ce se va întâmpla cu individul acuzat că și-ar fi bătut iubita cu lanțul.
Comentarii
 • ”A plecat de mai multe ori de la el dar tot la el sa intors ”, pai inseamna ca e sadomasochista si ai place sa ai rupa ala capu zilnic !, ea si doar ea este de vina de situatia in care a ajuns !, no mercy !, a facut un plod cu tiranul ia rupt schinarea si chicioarele in continuare acum mai face inca un plod cu el si voi o sa le platiti socialul la dilii, ba jurnalistilor corectati articolul si nu mai scrieti ”iubit” ci abuzator narcisist psihopat !

 • Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
  s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
  Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

 • se pare ca noi vrem sa-i intrecem pe rusnaci in ceea ce priveste consumul de alcool si toate kkturile ce le produce atunci cand individul se afla in stare de ebrietate.

  trebuie data OUG privind interzicerea comercializarii de alcool pe tot teritoriul Romaniei de MAINE ora 0:00 si o sa vedeti cum 90% dispar cazurile de violenta domestica, soferi bauti la volan, batai pe strada, cluburi, baruri, crime, injunghieri, s.a., iar cei care produc si comercializeaza ilegal alcool in gospodariile proprii sau la colt de strada, inchisoare intre 5-10 ani!

 • Domnule manager de la matenitatea Elena Doamna, sa speram ca in urma batailor primite, copilul e bine, ca ok suna cam ….bine ca am scapat de acest caz.

 • „Diavolul” ar trebui inchis si el vreo cateva zile la politie si aplicate vreo cateva lanturi, poate asa va intelege ceea ce a facut.

 • Deja stau capra de cind mam angajat cu spaga. , ma ustura curu de atita anal de la toti sefii pentru un bon alimentara sa mai iau si eu un mizel la copchii, de atita mumu nio cazut dintii si limba are rana la cit o bag in curu la sefi ca poate imi da un bon de vacanta sa iau si eu o pauza de la frecat piulili la servici

 • Nici la Spitalul de Psihiatrie și pentru Masuri de Siguranță Padureni Grajduri nu s-au dat și nu se vor da… Iar acolo condițiile de lucru sunt groaznice 1 asistent și 2 infirmier la 90 de bolnavi psihic periculoși cu fapte grave… Aici tre sa fii și gardian și cadru medical pt nici 5000 lei

 • Dativa demisia in plm de sclavi !, ori nu sinteti in stare sa faceti altceva pe lumea asta ?

Adauga un comentariu