Mozaic muzical

Dan Negru și Horia Moculescu, dialog spumos în direct! Cum se simte compozitorul după ce a fost externat

Publicat: 28 ian. 2022
Dan Negru, Horia Moculescu si Teo Trandafir colaj foto
Dan Negru si Horia Moculescu au avut un dialog savuros in emisiunea lui Teo Trandafir

Dan Negru și Horia Moculescu au avut un dialog spumos la prima apariție a fostei vedete de la Antena 1 la noul său post, Kanal D. Prezentatorul tv a fost prezent în platoul emisiunii realizate de Teo Trandafir și a decis să îl sune pe celebrul compozitor pentru a se scuza că a întârziat la o întâlnire programată de ceva verme.

Dialogul dintre cei doi a fost extrem de spumos și amuzant.

Dan Negru și Horia Moculescu, dialog spumos

Deranjat să îl tot aștepte pe Dan Negru în vizita pe care și-a anunțat-o, Horia Moculescu a vrut să îl “tragă de urechi” chiar în direct.

„Dan Negru: Să sțiți că sunteți în direct, domnule Moculescu, cu mine și cu Teo! Întârzii din cauza ei (n. red. Teo Trandafir).

Horia Moculescu: Tu nu te ții de cuvânt niciodată. Te sărut, Teo! Vreau să te văd și eu! Te invit la o cafea, în afara stațiilor media.

Dan Negru: Ajung la dumneavoastră pe la cinci și jumătate, e bine?

Bursucu: Termină emisiunea și vine imediat!

Horia Moculescu: Băi, săracilor! Punctualitatea este apanajul nobililor!

Teo Trandafir: Exact asta cred și eu! N-am întârziat niciodată!

Dan Negru: Iertați-mă! La 5 și jumătate sunt la dumneavoastră.”, a fost discuția telefonică a celor doi.

Cum se simte Horia Moculescu după ce a fost externat

Ultima perioadă a fost una extrem de zbuciumată pentru celebrul compozitor Horia Moculescu. Acesta se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar pentru o perioadă a fost spitalizat. Maestrul a stat conectat la un aparat de oxigen pentru a putea respira normal.

„De 22 de ani n-am pus în gură nici trabuc, nici lulea, nici narghilea nici nimic. Nu mai fumez! În schimb, boala asta există și am un lanț de oxigen și îmi pare foarte rău că-l am. Că nu este la îndemâna omului normal să-i lipsească oxigenul.

Dar de acolo până la a mă interna, pentru că m-am îmbolnăvit din cauza fumatului de care nu mă pot lăsa, mă apucă disperarea. Pentru că nu e așa.”, a declarat Horia Moculescu.

După câteva săptămâni de chin, Horia Moculescu a primit și o veste bună. Anunțul a fost făcut public chiar de prietenul compozitorului, Dan Negru.

„Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru „Legendele”. A fost și șeful meu. Povara recunoștinței e mai de preț decât povara urii!”, a transmis Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Toate amănuntele despre Theo Rose
Adauga un comentariu