Sport

Dan Petrescu, furios înaintea celor mai importante meciuri: „Avem cel mai slab lot din Europa!” Explicații pentru lipsa lui Arlauskis

Publicat: 03 dec. 2019

La finalul partidei de la Sibiu, prima după ce stadionul a fost renovat, Dan Petrescu era destul de agitat, pe alocuri părea chiar furios. Tehnicianul campionilor a reclamat faptul că lotul pe care-l are la dispoziție este slab, din punct de vedere numeric.

În plus, i-a și „taxat” pe conducătorii clubului pentru faptul că nu are mai multe soluții de calitate pentru locurile U21. CFR Cluj a înregistrat a cincea remiză din acest sezon și al șaptelea meci la rând fără succes pe teren străin, dar continuă să fie lider în campionat, cu 35 de puncte. Dan Petrescu simte că echipa trece printr-un moment greu, mai ales că există și presiunea Europa League, acolo unde ardelenii mai au nevoie de un punct din meciul cu Celtic pentru a se califica în 16-imi.
Cel poreclit „Bursucul” încearcă să găsească explicații.

„Avem cel mai slab lot din Europa! Ca număr de jucători, mă refer. Am avut 19, acum am rămas cu 16. În Liga 1, suntem limitați de regula U21. Pașcanu nu este încă pregătit.
Se vede lipsa de experiență a lui Pașcanu, nu joacă ce vreau eu! Nu are încă meciuri, e un băiat excelent, vrea, dar nu e 100%, nu poate face față la ce vrem noi”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a mai spus și de ce nu l-a utilizat deloc pe Giedrius Arlauskis în meciul cu sibienii.

„I-am dat o pauză lui Arlauskis, pentru că venea după foarte multe meciuri. Dacă se mai accidentează cineva, mai avem șanse foarte mici”, a mai spus Petrescu.loading...

Adauga un comentariu