National

Dana Budeanu, despre manipularea populației în contextul vaccinării: „Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților”

Publicat: 26 apr. 2021
dana budeanu gesticuleaza cu mana
Dana Budeanu, creator de modă

Luni seara, 26 aprilie, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, realizată de Mihai Gâdea, a fost invitată Dana Budeanu, care a vorbit despre manipularea populației în contextul vaccinării anti-COVID-19.

La Antena 3, creatoarea de modă Dana Budeanu a precizat că reprezentanții autorităților contactează zilnic toți artiștii, pentru a le solicita sprijinul în încurajarea românilor de a se vaccina. Ea a subliniat că acest demers este o greșeală, deoarece audienţa artiștiilor care interpretează muzică lăutărească sau manele nu se lasă păcălită, mai ales că această categorie a fost puternic marginalizată şi criticată ani de zile.

„Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Artiștii de manele, artiștii care interpretează muzică lăutărească, poate merge domnul Barna și la cei care interpretează muzică populară. Se încearcă angrenarea lor în „influence-reala” aceasta pe vaccin.

Este o greșeală imensă pentru că publicul lor este adevărat de aceea este din fericire, nu neapărat că ne plac sau nu manelele.”, a precizat designerul vestimentar, Dana Budeanu.

Dana Budeanu vorbește despre manipularea populației în contextul vaccinării: „Ai discriminat acești oameni ani de zile şi acum ai nevoie de ei”

Designerul vestimentar a taxat demersul autorităților, de a-i contacta pe cei pe care i-au discriminat ani de zile, să sară în sprijinul influențării populației în contextul vaccinării.

Nu putem face abstracție de o nație, după cum se observă, nu putem să facem abstracție de caracteristicile unei nații, de definiția unei nații.

Noi suntem un popor creștin practicant, extrem de credincios, extrem de atașat de biserică. Suntem un popor de parveniți, în același timp, în marea majoritate a celor care ajung la un anumit nivel intelectual și financiar dar care, atunci când nu îi vede nimeni, ascultă manele.

Așadar fac parte din cei 99%, așa neasumați cum sunt. Suntem un popor, zic eu, adevărat de aceea nu sunt înscriși majoritatea la vaccin.

Ei cred că vaccinul este prost! Cine este prost? Ăla care nu se înscrie sau ăla care i-a explicat, sau ăla care şi-a bătut joc de om, sau ăla care a flegmat pe toate valorile omului asta, fie și manelele.

Ai discriminat acești oameni ani de zile şi acum ai nevoie de ei. Aceștia trăiesc în adevăr, așa acolo fără bani, fără nimic își trăiesc sufletul”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

În ceea ce privește solicitarea sprijinului bisericii în campania de vaccinare, Dana Budeanu a scos în evidență că „în momentul în care un preot își depășește atribuțiile pe care le are, nimeni nu îl mai crede și autorităţile nu înțeleg asta pentru că sunt disperați”.

Dana Budeanu, despre campania de vaccinare: „Suntem pe niște piste de la nebuni”

În momentul de față, autoritățile române se confruntă cu o problemă serioasă: în multe județe din țară nu se află nicio persoană pe lista de așteptare pentru imunizare.

Sunt 13 județe unde nicio persoană nu se află pe lista de vaccinare. Este vorba despre județele Călărași, Giurgiu, Buzău, Vrancea, Vaslui, Neamț, Suceava, Botoșani, Covasna, Gorj, Mehedinți, Arad, Bistrița Năsăud. Despre această problemă, Dana Budeanu a spus următoarele:

„Sunt importante și județele, m-am așteptat la altele. Probabil sunt considerate județe de imbecili, conform declarației vicepremierului României, domnul Dan Barna, care recomandă primarilor să se implice în campanie. Am văzut că astăzi le-a recomandat și domnul Orban să se implice.

Păi și eu dacă am votat cu PSD și vine primarul PNL și-mi spune să mă vaccinez, eu mă vaccinez? Nu! Suntem pe niște piste de la nebuni”, și-a început Dana Budeanu atacul.

Adauga un comentariu