Cancan

Dana Budeanu, despre măsurile sanitare impuse în școli: ”O să ne fie rușine să ne mai uităm în ochii copiilor noștri”

Publicat: 27 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu despre măsurile sanitare impuse în școli O să ne fie rușine să ne mai uităm în ochii copiilor noștri
Dana Budeanu s-a aratat extrem de indignata de masurile pe care copiii trebuie sa le urmeze la scoala

Dana Budeanu, în vârstă de 41 de ani, a vorbit în stilul caracteristic despre măsurile sanitare impuse în școli. Creatoarea de modă s-a arătat extrem de indignată de obligativitatea pe care o au elevii și anume de a purta măști de protecție în sălile de curs.

Celebrul designer a făcut o paralelă între copiii din ziua de astăzi și cei din generația sa.

Ce spune Dana Budeanu despre măsurile sanitare impuse în școli

Fosta șotie a lui Radu Budeanu a fost extrem de tranșantă și a transmis un mesaj dur.

„Nu pot să cred că generația din care fac parte, generația care a scăpat de COMUNISM în timpul copilăriei, poate accepta tot ce se intâmplă acum.

Poate această generație nu a înțeles mai nimic din comunism, pentru că pentru aceasta, totul părea normal, o joacă, chiar și atunci când trebuiau să își însoțească părinții la coadă la lapte, la tacâmuri de pui, zahăr, ouă…pentru a putea cumpăra un produs în plus.

Până venea mașina cu marfă, se încingeau partide de fotbal, de leapșa, de-a v-ați ascunselea, și se rupea de realitate, realitate în care părinții și bunicii noștri stăteau cu orele în picioare, încolonați, acceptând umilința de “a primi” când și ce vrea statul.

Părinții ne lăsau să ne jucam, cu speranță că poate generația noastră se va putea salva și va putea trăi liber și fară reguli impuse.”

Dana Budeanu: “Acceptăm să fim călcați în picioare de niște infractori deghizați în “aleși democratic”

Creatoarea de modă nu s-a oprit aici și a continuat să critice clasa politică actuală.

„Poate fară să ne dăm seama, umilința și supunerea părinților noștri ne-a stigmatizant mintea, și astăzi, acceptăm să fim călcați în picioare de niște infractori deghizați în “aleși democratic”.

Și în acele vremuri, se făceau liste cu persoanele de la coadă, se făcea inventarul produselor și se încerca împărțirea lor “ca să ajungă la toată lumea”, se primeau ponturi când și unde ajunge următoarea mașină cu marfă, se infiltrau diverși “securiști” care ascultau și transmiteau mai departe ce spunea “vocea străzii”.

Acea voce – ca astăzi, în 2021!!!! – era mai mult șoptită, auzită în cercuri restrânse, așa că pe app, iar orice copil când ieșea afară la joacă, primea sfatul: “să nu spui glume cu Ceaușescu”, glume auzite probabil de la rudele care participau la revelioanele sau aniversările din sufragerie. Toți aveam un „unchi” mai rebel.

Și totuși, această generație a avut o șansă, și părea că s-a salvat. După `89, nici o regulă nu mai trebuia urmată doar că așa îți impunea cineva, toți devenisem rebeli sub deviza “nu ești mama să îmi spui mie ce să fac”. Eram liberi și nu știam!

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu este un designer de modă român și celebritate social media. Aceasta are vârsta de 41 de ani , 1.72 m și 57 de kg. Este cunoscută în România ca „stilist al celebrităților” și vedetă pe rețelele de socializare.

Până acum a publicat două volume: „Manual de stil” și „Manual de stil gentleman”. A fost căsătorită cu Radu Budeanu, proprietarul CanCan, Ciao, Gândul, Discover, CSID, Apropo TV și Go4IT.

A reușit să devină cunoscută publicului larg în urma colaborării pe care a avut-o cu canalul de televiziune PRO TV, unde vorbea despre stilul vestimentar al vedetelor și nu numai.

Adauga un comentariu