Stiri si curiozitati

Dana Budeanu în scandal cu Andra? Ce a putut să spună designerul despre celebra cântăreață

Publicat: 02 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este Dana Budeanu e gata să intre în scandal cu Andra? Deși celebra cantareata a colaborat în trecut cu designerul, se pare că în urma unei gafe vestimentare făcute recent, Dana Budeanu i-a oferit artistei un sfat. Odată cu plecarea de la PROTV creatoare de moda a ajuns să descopere succesul în mediul online. Pe canalul acesteia de Youtube sunt dezbătute diferite teme printre care și o rubrica despre vedetele din Romania

În cea mai recenta emisiune a sa, Dana a surprins prin reacția sa dură la adresa Andrei. Este știut faptul că în trecut cele două au colaborat.

Dana Budeanu în scandal cu Andra?

Dana Budeanu a reușit să cunoască succesul în mediul online datorita emisiunii sale Verdict. Încă de la primele clipuri postate aceasta a creat o adevărată isterie. În doar câteva luni a reușit să ajungă la milioane de accesări. Stilul ei dur de a critica vedetele, dar și oamenii simpli, au fost pentru aceasta calea spre succes. Chiar dacă comentariile făcute de Dana Budeanu pot fi considerate pamflet, cele spuse la adresa Andrei au șocat internauții.

Puțini știu însă că între familia Măruță și Dana Budeanu există o relație de prietenie și simpatie. Nu de puține ori designer-ul vestimentar și-a arătat simpatia față de cântăreață, ba chiar a și consiliat-o din punct de vedere stilistic.

De aceasta data însă artista a făcut o gafă vestimentară, iar Dana Budeanu a dorit sa o sfatuiasca.

La Andra trebuie să fac o paranteză. Eu înțeleg că Andra e o vedetă al cărui public este și unul care adoră muzica populară, mă rog. Cei care cântă country music în America o ard la maxim, că toate celelalte vedete. Nu contează că dacă mie îmi ascultă muzica oricine, public de orice nivel financiar, înseamnă că eu nu mai sunt vedetă.

Dana a ținut să o sfătuiască pe Andra cum ar trebui să abordeze viața și statutul de vedetă.

Tu nu trebuie să fii accesibil că vedetă. Este o prostie! Vedetele sunt aspiraționale. Eu mă uit undeva în sus din toate punctele de vedere. Nu este o rușine să ai cășcaval. De aceea muncești și scoți piese bune.

Fară dar și poate Dana Budeanu nu se afla într-un scandal real cu Andra, iar cele doua își vor continua frumoasa prietenie în ciuda celor spuse de designer.

Dana Budeanu în scandal cu Ştefan Mandachi, patronul de la Spartan

Dana Budeanu a fost la un pas să intre în scandal și cu Ștefan Mandachi, patronul de la Spartan. Acesta a făcut o serie de afirmații dure la adresa creatorei de moda pe pagina să de Facebook.

Patronul lanţului de restaurante Spartan a distribuit postarea Corinei Băcanu Calarasu cu privire la Alexandru Bălan, în acest text autoarea aducând aminte și de Dana Budeanu.

Iată ce mesaj a transmis Ştefan Mandachi lângă distribuirea făcută:

„Foarte corect punctat Corina Băcanu! Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțînă curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată!

Adică nu-i deloc corect că unul să fie pedepsit și alta să mișune în libertate bine mersi și să verse infracțiuni pe gaura gurii, cât e ziulica de mare”, a spus Ștefan Mandachi în postarea să.

Adauga un comentariu