Stiri si curiozitati

Dana Budeanu, nuntă la 22 de ani. Ce spune vedeta despre mariajul cu Radu Budeanu

Publicat: 30 iul. 2020
Dana Budeanu, nuntă la 22 de ani. Ce spune vedeta despre mariajul cu Radu Budeanu
Dana Budeanu, nuntă la 22 de ani

Dana Budeanu a avut nuntă la o vârstă fragedă, pe când avea doar 22 de ani. Celebra creatoare şi critic de modă a fost într-un mariaj cu nu mai puţin cunoscutul Radu Budeanu. În prezent designer-ul are un canal de Youtube şi o colaborare cu o publicaţie online. Fostul soţ al acesteia s-a recăsătorit cu Cristina Savulescu ce se ocupă tot de design-ul vestimentar.

Căsnicia dintre cei doi a avut loc pe când aceştia aveau 21, respectiv 22 de ani. După cum povesteşte chiar ea pe blogul personal orice asociere cu faptul că Radu Ion Budeanu avea să ajungă un magnat nu a avut legătura cu alegerea ei.

Ce spune Dana Budeanu despre nuntă

Pe site-ul ei, Dana Budeanu a ţinut să facă precizări despre căsătoria pe care l-a avut cu Radu Budeanu. Creatoarea de modă susţine că mariajul dintre ei a avut loc pe când ambii erau la nişte vârste fragede, iar fostul soţ era doar un student şi nu mogulul din ziua de astăzi.

„Eu nu am fost niciodată soţia patronului Ciao şi Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic în afară de o fată de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra şi de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrică de critică vestimentara apărută în revista Ciao, iniţiată de către mine, pentru prima dată în presa din România. Revista Ciao şi ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloida, şi poate nu numai din România, şi s-au înfiinţat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul şi doctoratul terminate la Londra şi un business aflat la început şi condus da, de soţul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu’”, în acest caz.”

Trecutul lui Radu Budeanu

Fostul soţ al Danei Budeanu a făcut Jurnalistica (SSJ) pentru că mai apoi, în anul 1999, să intre în presă. A fost colaborator de investigaţii la ziarul Ziua.

După ce a fost numit redactor-şef în anul 2002 a primit pe mâna revista STAR. La doar câteva luni de la lansarea aceasta a ajuns lider al pieţei de săptămânale.

Anul 2004 a fost unul cu schimbări majore în cariera lui Ioan Budeanu. Atunci a fondat propria revista Ciao! iar în numai 4 luni a devenit lider de piaţă.

În luna ianuarie a anului 2006 a preluat cotidianul „Averea” care a trecut în opt luni de la 400 de exemplare vândute la mult peste 30.000. În scurt timp Radu Ioan Budeanu i-a vândut lui Dinu Patriciu cotidianul „Averea” împreună cu titlul „Click!” titulatura sub care fostul cotidian s-a transformat.

A lansat în luna aprilie 2007 tabloidul „Cancan” care a reuşit în mai puţin de un an să ajungă la 100.000 exemplare pe zi.

Câţi copii are Dana Budeanu cu fostul soț

După nuntă şi o căsnicie fericia, atât cât a durat, Dana Budeanu şi Radu Budeanu au rămas în relaţii bune. Mariajul dintre cei doi a ajuns la final în urmă cu 9 ani. Din fosta căsnicie aceasta are două fete, pe Dana şi pe Maria Budeanu.

Stilista se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor. Într-un interviu Dana Budeanu spunea că a încercat mereu să păstreze o relaţie bună cu fostul soţ de dragul celor două fetiţe care au nevoie în preajma lor şi de o prezenţă masculină.

Adauga un comentariu