Stiri si curiozitati

În ce zodie este Dana Budeanu? Acuzaţiile grave pe care i le-a adus lui Raed Arafat

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În ce zodie este Dana Budeanu Acuzaţiile grave pe care i le-a adus lui Raed Arafat
În ce zodie este Dana Budeanu? Acuzaţiile grave pe care i le-a adus lui Raed Arafat

În ce zodie este Dana Budeanu, creatoare care a avut o reacţie mai mult decât dură faţă da Raed Arafat. În cadrul emisiunii Verdict Politic cu Dana Budeanu, designer-ul a folosit un limbaj dur la adresă şefului DSU. Aceasta a adus acuzaţii grave cu privire la faptul că odată cu decretarea stării de urgenţă toți decidenții s-au îngrjit doar să-și urce pilele în funcții bine plătite.

Plecată de la trustul MEDIAPRO, Dana Budeanu a ajuns să fie extrem de populară în mediul online. Creatoarea de modă are un canal de Youtube ce a reuşit să strângă până acum peste 190 de mii de abonaţi. Totodată designer-ul de modă colaborează cu o publicaţie online unde moderează emisiunea Verdict Politic.

În ce zodie este Dana Budeanu?

Despre Dana Budeanu se ştie că este născută pe 1 ianuarie 1979, având vârsta de 41 de ani. Potrivit lunii în care s-a născut, aceasta se afla sub semnul zodiacal al Capricornului.

Despre femeia capricorn se spune că este o fire dificilă dar care iubeşte profund. Despre acestea se spune că se află în topul soţiilor din zodiac.

Deşi despre femeile aflate sub acest semn zodiacal se spune că au o atitudine rafinată nu acelaşi lucru îl putem spune după ultima ieşire a Danei.

Acuzaţiile grave pe care i le-a adus creatoarea de modă lui Raed Arafat

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a fost aspru criticat în ultima emisiune Verdict Politic de către Dana Budeanu. Creatoarea de modă i-a aruncat cuvinte grele secretarului de stat după decretarea stării de urgenţă.

„Neața, domnule Arafat! Acum câteva luni de zile, mai precis prin lună martie, dumneavoastră și încă două persoane, adică domnul ministru Vela și Bogdan Despescu apăreați în fiecare seară, nici nu mai țin mine, la 12 noaptea, la 1 noaptea, apăreați toți 3 la niște pupitre și vă adresați populației cu cifre, cu ce s-a mai făcut în Suceava, unde era dezastru, că a intrat nu știu care, că se mai impune o carantină.

Analiză este tardivă din punctul de vedere al informațiilor pe care ni le dădeați atunci. În aceea perioadă, de fericită amintire astăzi, singurul om din România care a luat apărarea autorităților zilnic, care a scris despre poliție, despre SMURD, despre șoferii de pe ambulanțe, despre domnul Vela, despre dumneavoastră domnule Arafat, despre Despescu mai puțin că era inclus pe acolo, singurul despre care mi-am exprimat o părere a fost băiatul care dădea din mâini, că mi se părea că deranjează.

Singurul om din România care a luat apărarea autorităților a fost Dana Budeanu. Singurul om! Eu am vorbit despre dumneavoastră, despre SMURD, despre domnul Vela, despre tot. Am vorbit cu foarte mult respect, cu foarte multă considerație, în timp ce toată presă, toți formatorii de opiniei, toți c*****i de influenceri, oricine astăzi vă dă limbi dorsal, toți aceia vă flegmau de dimineața și până seara“, a spus Dana Budeanu.

Cine este iubitul Danei Budeanu?

Zodia Danei Budeanu spune despre ea ca este o femeie ce tine la mariaj si la copii. Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu, fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu și a celebrului jurnalist politic Radu Budeanu.

Pentru o bună perioadă de timp s-a zvonit că iubitul Danei Budeanu ar fi fost Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Cei doi erau foarte des împreună în urmă cu aproximativ 5-6 ani și nu păreau că se vor despărți vreodată.

Adauga un comentariu