National

Dana Budeanu, părere sinceră despre pandemia de coronavirus

Publicat: 01 sept. 2020
Controversatul designer Dana Budeanu

Controversatul designer Dana Budeanu a fost invitată în această seară într-o emisiune de televiziune. Aceasta a declarat că nu se îndoiește de existența noului coronavirus însă consideră că nu este nici pe departe atât de periculos precum este prezentat. De asemenea aceasta a afirmat că multe decese sunt raportate în mod eronat ca fiind cauzate de SARS-CoV-2.

„Cel mai tare mă deranjează prostia, faptul că autoritățile care ar trebui să ne lămurească – nu pe mine, că nu au cu ce să mă lămurească, pentru că eu gândesc – dar sunt datoare să dea explicații științifice clare despre situația în care ne aflăm. Vreau și eu să derulăm în aceste ultime luni și să ajungem la o informație științifică care să mă lămurească cum se transmite virusul.

Uite, eu nu am făcut medicină, nu știu d-astea cu virusologia. Cum se transmite virusul acesta? A fost localizat virusul ăsta într-un laborator și cercetat? Ce e aia în 2020 să nu știm despre virus nimic? E ok să stai la plajă – nu e ok să mergi la școală, e ok să mănânci la restaurant la terasă – înăuntru nu mai e chiar așa de ok, că e înăuntru.

Spuneți-mi o regulă care nu a fost contrazisă de o altă regulă la două zile, la o săptămână. Una! Nu există. (…) Virusul există, dar nu e ‘marele virus ucigaș’. Asta e o prosteală! Adică este un virus, Nu cred că toți oamenii raportați au murit de COVID. Hai că știe toată lume asta – noi vorbim pe față. Nu avem de ce să mințim poporul cu televizorul. Știe toată lumea că nu toți morții sunt de covid, dar nici nu contează. Știi câte diagnostice proaste se dau în România? Nu de COVID. De orice – oricum oamenii mor de alte boli și uite acum e o eroare cu COVID-ul”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Acum este prima dată când le las pe fetițele mele să mă vadă la televizor”

Dana Budeanu a afirmat că în această seară este pentru prima dată când le permite fetițelor sale să o urmărească la televizor.

„Am primit o rugăminte care a venit cumva peste rugămintea ta și împreună cele două rugăminți au avut greutatea necesară de a mă aduce aici. Nu nepărat refuz celelalte propuneri, dar sunt o persoană foarte izolată. Astă seară s-ar putea să vedeți o Dana Budeanu ușor schimbată pentru că fetițele mele se uită la mine – este prima dată de când s-au născut când se uită la mine la televizor.

Ele nu se uită, se uită foarte rar, se uită la filme, dar nu se uită la televiziunea prin cablu. Se uită la meciurile de fotbal. Este prima dată când mă văd și de aceea am stat încordată în timpul promo-ului”, a mărturisit Dana Budeanu.

Dana Budeanu, despre succesul verdictelor sale

Aceasta a vorbit despre succesul verdictelor sale. Dana Budeanu și-a exprimat părerea cu privire la succesul pe care îl au videoclipurile realizate de ea.

„Eu nu aș putea, cred, niciodată să fac ce faci tu sau să înregistrez o emisiune pur și simplu și să o montez. E cumva un start pe care mi-l dau în momentul în care încep să vorbesc… Eu nu am desfășurător, nu am absolut nimic. (…)

Senzația este că există așa un val imens de ură la adresa mea sau la adresa rubricilor, dar nu este așa. N-am avut în viața mea niciun fel de intersecție cu vreo persoană publică sau vedetă despre care am afirmat că este prost îmbrăcată și vedeta să se fi supărat.

Sunt interpretări ale unei mase extrem de mediocre. A glumi, a face caterincă, a face mișto sunt niște atribute firești și extrem de deștepte ale vieții.

Cred că simțul umorului este direct proporțional cu nivelul de inteligență al fiecăruia. Eu cred că, de fapt, toate verdictele mele sunt urmărite pentru că sunt extrem de smart. De aceea și este un fenomen pentru că fenomenul acesta, cu ghilimelele de rigoare.

Nu mă consider un fenomen – ceea ce fac a devenit un fenomen pentru că oamenii foarte smart sunt foarte rari. Persoanele și mințile foarte deștepte sunt foarte rare și este firesc ca ceea ce creează acestea să devină un fenomen”, a spus Dana Budeanu.

Adauga un comentariu