Cancan ultimă oră

Dana Budeanu se retrage de pe YouTube! Ce le transmite abonaților ei

Publicat: 29 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu se retrage de pe YouTube Ce le transmite abonaților ei
Dana Budeanu a luat decizia de a se retrage de pe YouTube

Dana Budeanu a devenit un fenomen în online, după ce PRO TV a decis să-i sisteze contractul pe care-l avea pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, în urma unor postări negative la adresa fundației ”Dăruiește viață”. La acel moment, designerul și-a început propriul show pe Youtube și a câștigat foarte mulți adepți.

Aceasta posta săptămânal video-uri cu emisiunile sale, rubrica „Amețitele și Mafioții”, fiind cea mai apreciată dintre toate.

„Dana Budeanu YouTube: 420 de milioane engagements, 42 de milioane de vizualizări, 8 milioane de ore și 266K de subscriberi”, a scris vedeta pe Instagram.

Dana Budeanu se retrage de pe Youtube

Aceasta a completat și cu faptul că se retrage de pe Youtube. Ea și-a şters tot conținutul de pe această platformă și a lăsat un singur video, mai scurt de trei minute în care-și explică decizia.

Dana Budeanu va posta în continuare content video, însă doar pe aplicația ei. Așa că cei care doresc să o urmărească în continuare trebuie să se aboneze acolo. Ea a explicat că pe Youtube se câștigă foarte puțini bani, în ciuda milioanelor de vizualizări și că cei care încasează sume uriașe fac plasament de produse, ceea ce ea nu a acceptat.

Așa că începând cu luna iulie, toate episoadele urmărite de sute de mii de internauți, vor putea fi accesate, doar dacă este descărcată aplicația Verdict, pentru care se plătește un abonament anual de 200 de lei.

Dana Budeanu susține că este amenințată de PNL

Dana Budeanu este în continuare activă pe Instagram și Facebook, unde continuă să posteze pe subiecte politice. De altfel, în ultimul comentariu, aceasta susține că a fost amenințată de cei din PNL.

„SE MERGE LA PUŞCĂRIE PENTRU AMENINŢARE ŞI HĂRŢUIRE, NU I AŞA DOMNU BODE? DOMNU ORBAN? DOMNU CÎȚU?”, a scris Dana Budeanu pe paginile sale de Facebook și Instagram.

Când și-a lansat aplicația, ea a spus că le va închide și pe acestea în timp și că va rămâne doar în spațiul ei privat, unde abonații trebuie să plătească pentru a o vedea. Mai mult decât atât, Dana Budeanu a spus că are de gând să plece într-o vacanță de câteva luni și că nu vrea să fie deranjată.

Adauga un comentariu