Actualitate

Dana Nălbaru s-a despărțit de Călin Goia din cauza infidelității. „Am știut că nu e el jumătatea mea”

Publicat: 02 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Nălbaru s-a despărțit de Călin Goia din cauza infidelității. Am știut că nu e el jumătatea mea
Dana Nălbaru a format un cuplu mulți ani cu Călin Goia, chiar dacă știa că nu este el alesul

Fosta solistă a trupei Hi-Q Dana Nălbaru s-a despărțit de Călin Goia, după o relație de șase ani, din cauza infidelității. Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anilor 90 și multă lume se aștepta ca ei să ajungă în fața Altarului. Cu toate acestea, destinul le-a pregătit altceva, iar Dana Nălbaru s-a căsătorit cu Dragoș Bucur nu după mult timp.

Dana Nălbaru a fost iubita lui Călin Goia înainte să fie soţia lui Dragoş Bucur. Solistul de la Voltaj și Dana Nălbaru au format un cuplu timp de șase ani și s-au despărțit în primăvara anului 2005. Din câte se pare, Dana Nălbaru ar fi fost surprinsă în tandrețuri cu Vlad, colegul ei de trupă la acea vreme.

Dana Nălbaru s-a despărțit de Călin Goia din cauza infidelității

În urmă cu ceva timp, Dana Nălbaru a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, iar mulți oameni se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului. Cu toate acestea, după șase ani de relație, cei doi aveau să meargă pe drumuri diferite. Iar motivul principal, se pare, că ar fi fost infidelitatea!

Despărțirea Danei Nălbaru de bărbatul pe care l-a iubit a șocat pe multă lume la acea vreme. La momentul la care s-au cunoscut, în 1998, activau împreună în industria muzicală românească și au fost extrem de apreciați de public. Deși multe persoane credeau că aceștia vor ajunge în fața altarului, în realitate au ajuns la despărțire din cauza unei inflidelități. Cântăreața ar fi fost surprinsă în tandrețuri cu un alt coleg de trupă, acesta fiind motivul pentru care ea și Călin Goia s-au despărțit.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. – cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana.

Ce a spus Dana Nălbaru despre fosta relație

Pe de altă parte, și Dana Nălbaru a făcut mărturisiri referitoare la relația pe care a avut-o cu solistul trupei Voltaj. În plus, artista susținea că s-a îmbolnăvit din cauza fostului ei partener.

„Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”, a spus Dana Nălbaru.

Mai mult, mărturisirile făcute de artistă cu privire la fostul ei iubit au şocat cu adevărat la vremea respectivă. Astfel, ea a recunoscut că a rămas în acea relație câțiva ani buni, chiar dacă simțise că iubitul ei nu era cel predestinat.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana Nălbaru.

Adauga un comentariu