Dana Roba, contestată în ceea ce privește talentul de make-up artist. A fost acuzată că se folosește de filtre

07 nov. 2023, 10:46 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Radio

Recent, Dana Roba a fost contestată în ceea ce privește talentul de make-up artist, sugerându-se că ar cosmetiza imaginile publicare. Astfel, o internaută a acuzat-o că ar folosi filtre la ceea ce publică pe conturile de socializare, pentru a se lăuda cu munca sa. În altă ordine de idei, Dana Roba are în plan să se căsătorească, anul viitor, cu iubitul ei Beny.

Dana Roba este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști de la noi din țară. Aceasta a muncit mult pentru a ajunge la performanța la care este astăzi, însă comentariile răutăcioase nu o ocolesc nici pe ea. Recent, una dintre urmăritoarele sale i-a pus la îndoială talentul.

Dana Roba, contestată în ceea ce privește talentul de make-up artist

Dana Roba a revenit în atenția publicului în urmă cu cinci luni când a trecut prin una dintre cele mai oribile întâmplări din viața sa. Atunci, soțul ei a lovit-o cu bestialitate până a ajuns în comă. Bruneta și-a revenit rapid după incident și s-a întors la meseria pe care o iubește extrem de mult și care îi aduce venituri considerabile.

Aceasta este make-up artist, iar lucrările ei sunt ireproșabile, dar și sumele pe care le cere sunt considerabile. Dana a declarat de mai multe ori că ea nu face machiaje, ci face transformări, însă urmăritorii ei nu sunt chiar atât de convinși.

Recent, aceasta a făcut public un video cu un make-up făcut de ea, iar una dintre urmăritoare i-a lăsat un comentariu la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Femeia a insinuat că Dana Roba folosește filtre în pozele și video-urile pe care le postează, semn că machiajele nu ar arăta în realitate la fel ca în poze.

„Ești sigură că nu ai pus niciun filtru?”, a fost comentariul lăsat de una dintre urmăritoarele Danei Roba la ultima ei postare din mediul online, în care prezenta un make-up realizat de ea.

Dana Roba este pregătită să se căsătorească

Dana Roba și-a refăcut viața cu Beny după incidentul șocant prin care a trecut din cauza soțului ei, iar acum este pregătită să se recăsătorească. Bruneta are deja planuri de nuntă și a dezvăluit că va avea loc anul viitor, însă speră să termine cât mai repede cu divorțul de Daniel Balaciu.

„Da, vrem să ne căsătorim pentru că ne iubim foarte tare. Eu îl iubesc pe el și el mă iubește pe mine. Suntem foarte fericiți împreună. Beny a reușit să mă cucerească în momentul când eu am trecut prin acele greutăți. El a fost mereu cu mine și îmi zicea mereu că sunt frumoasă. Plus că el mă hrănea cu lingurița, îmi dădea de mâncare, când eram în spital.

Vrem să facem o nuntă cu peste 250 de invitați vara care vine. Cred că până atunci termin și eu cu divorțul de Daniel și o să pot face nunta. Cred că Daniel, acolo în pușcărie, este foarte frustrat mai ales după ce a vorbit la telefon cu Celine (n.r. – una dintre fiicele celor doi) și i-a zis că ea are alt tată”, a mărturisit Dana Roba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *