Cancan

Dana Roba și Beni vor face nunta anul viitor. Câți copii are iubitul make-up artistei

Publicat: 13 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Roba și Beni vor face nunta anul viitor. Câți copii are iubitul make-up artistei
Dana Roba și Beni au mai fost împreună cu mulți ani în urmă, pe când make-up artista era adolescentă

Dana Roba și iubitul ei, Beni, se pregătesc intens pentru nunta care ar urma să aibă loc anul viitor, în ciuda tuturor celor care îi critică. Puțină lume știe însă că cei doi au mai fost împreună cu mulți ani în urmă, când make-up artista era adolescentă. Oricum, atunci când Dana Roba și Beni își vor uni destinele, vor forma o familie numeroasă, deoarece și bărbatul are doi copii.

Dana Roba și Beni vor să se căsătorească, chiar dacă foarte multă lume le-a criticat relația. Partenerul make-up artistei a vorbit pentru prima dată în fața camerelor.

Dana Roba și iubitul, la a doua încercare

Chiar dacă multă lume nu a fost de acord ca Dana Roba să formeze un cuplu cu acesta, make-up artista nu a renunțat la iubirea ei. Bărbatul are și el doi copii, lucru care l-a făcut să le accepte foarte ușor pe fiicele Danei.

„Am și eu doi copilași, deci am experiență”, a spus Beni.

Puțină lume știe însă că Beni și Dana au mai fost împreună și înainte, pe vremea când vedeta era adolescentă, iar el avea în jur de 20 de ani. Lucrurile nu au mers atât de bine atunci, pentru că el nu a putut împărtăși credința de care dăduse dovadă familia Danei. Acum, după ani de zile, cei doi s-au regăsit și au planuri mari.

Povestea lor a reînceput când Beni a stat zi și noapte alături de Dana Roba după ce fusese mutilată de fostul soț. Daniel Balaciu, care este închis, este unul din obstacolele care stă în calea fericirii lor.

Dana Roba și Beni vor face nunta anul viitor

Chiar dacă și-ar dori să se căsătorească, make-up artista este încă soția lui Daniel, astfel că, civil, ea nu se poate căsători cu Beni. A depus cererea de divorț cu mult timp în urmă, dar Daniel Balaciu nu ar fi rezonabil, așa că procesul s-a mutat în instanță.

Totodată, Beni nu a cerut-o pe Dana în căsătorie, dar amândoi își doresc acest lucru și se pregătesc. Dana Roba a realizat că îl iubește pe Beni când se afla pe patul de spital.

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă.

Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta, iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni, pe mine nu mă interesează. Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează. Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu”, a mărturisit Dana Roba.

Adauga un comentariu