Cancan

Dana Rogoz, despre ipostazele nud controversate. „Când vine vorba despre meseria mea, nu sunt pudică…” 

Publicat: 27 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Rogoz despre ipostazele nud controversate. Când vine vorba despre meseria mea nu sunt pudică... 
Dana Rogoz a apărut în ipostaze nud într-un film regizat de soțul ei, Radu Dragomir.

Frumoasa și energica Dana Rogoz a apărut în ipostaze nud extrem de controversate. Actrița și-a etalat formele fără cusur într-un film regizat chiar de soțul acesteia, iar scenele provocatoare au declanșat discuții în lumea mondenă.

Mai mult, vedeta s-a lăsat fotografiată nud și în cadrul unei campanii de promovare a unui parfum, spre încântarea admiratorilor. Pe rețelele de socializare, Dana Rogoz face furori cu aparițiile incendiare. Iată ce spune actrița despre ipostazele nud dintr-un film celebru.

Dana Rogoz, scene nud într-un film controversat

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din showbiz-ul autohton. Îndrăgita vedetă este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu admiratorii proiectele sale profesionale, dar și momente din viața privată.

Vedeta face furori în mediul online, dar și la evenimentele mondene. Cu un fizic de invidiat, Dana Rogoz se menține în formă și arată spectaculos. Mândră de rolul ei de mamă, aceasta se dedică familiei, dar și carierei sale impresionante.

Când vine vorba de aparițiile nud ce au declanșat controverse în spațiul public, Dana Rogoz a mărturisit de ce a apărut complet dezbrăcată și cum a gestionat situația apărută în lumea mondenă.

Aceasta a fost protagonista unor scene amoroase în filmul „Mo”, regizat de soțul acesteia, Radu Dragomir. La vremea respectivă, aparițiile provocatoare au declanșat discuții și replici dure printre admiratorii frumoasei actrițe.

„Când vine vorba despre meseria mea, nu sunt pudică. Nu îmi permiteam să fiu pudică în acest rol, cu atât mai puțin în acel moment al filmului.

Corpul meu e un instrument, de care aveam nevoie pentru a compune acest rol și pentru a spune această poveste într-un mod cât mai credibil, cât mai autentic. Aș putea spune chiar că m-am surprins într-un mod plăcut, pentru că nu am lăsat anumite gânduri personale, civile, să îmi distragă atenția în timpul filmărilor.”, a declarat Dana Rogoz.

Ce spune soțul Danei Rogoz despre partenera lui de viață

Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, are o căsnicie frumoasă alături de îndrăgita vedetă. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Diferența de vârstă dintre aceștia nu i-a oprit să își întemeieze o familie. 

Mai mult, pasiunea pentru actorie i-a unit și mai mult, bucurându-se împreună de provocările din lumea artistică.

Soțul Danei Rogoz a vorbit în cadrul unui interviu despre ipostaza de soț și regizor, dar și despre controversatul rol pe care l-a avut partenera lui de viață în filmul „Mo”, regizat de el.

„E mai greu să fii regizor decât să fii soţul Danei. (…) Scena aia de sex a fost foarte dificil de făcut pentru că era o miză imensă pentru film, în primul rând, şi toată lumea s-a concentrat pe ea. A mers bine, toţi aveam acelaşi interes, trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva. (…) Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Răzvan Vasilescu nu ar fi acceptat rolul. Am filmat 13 zile la acest proiect”, a mărturisit Radu Dragomir.

Dana Rogoz a fost protagonista unor scene amoroase explicite alături de Răzvan Vasilescu, iar aparițiile nud aveau să fie extrem de discutate la vremea respectivă.

Cu toate acestea, actrița și soțul ei celebru au trecut peste criticile celor din jur, iar filmul s-a dovedit a fi de un real succes.

O altă artistă celebră care a apărut în ipostaze nud, dar care acum regretă pictorialul sexy este cântăreața Andreea Bănică. Vedeta a recunoscut că fotografiile în ipostaze provocatoare i-au adus celebritatea, dar și sume impresionante în conturi.

Dana Rogoz a apărut în ipostaze nud într-un film regizat de soțul ei, Radu Dragomir. Actrița nu a ținut cont de prejudecățile celor din jur și și-a asumat rolul pe care l-a primit în celebrul film „Mo.” Mai mult, aceasta a avut parte de susținerea partenerului ei de viață în toate proiectele profesionale.

Adauga un comentariu