Cancan ultimă oră

Cine este soțul Danei Rogoz: Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a afectat

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cine este soțul Danei Rogoz Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a afectat
Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au mutat împreună când aceasta nu avea încă 19 ani

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt împreună de aproape 10 de ani. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, de aproximativ 18 ani, nu reprezintă un impediment pentru cei doi care au o familie frumoasă.

Actrița a vorbit despre această diferență de vârstă spunând că sunt doar niște cifre și acestea nu sunt importante atâta timp cât ei se simt bine împreună, se iubesc și au ajuns să se înțeleagă doar din priviri.

Așa cum era de așteptat, Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au cunoscut când amândoi lucrau la Pro TV și filmau pentru serialul „La bloc“. După vreo doi ani de lucru împreună, cei doi au ajuns să se îndrăgostească.

Dana Rogoz și soțul ei Radu Dragomir
Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au mutat împreună când aceasta nu avea încă 19 ani

Cine este soțul Danei Rogoz:  Nimeni nu le-a dat nicio șansă din cauza diferenței de vârstă

Marele secret al trăiniciei relației celor doi este faptul că și-au lăsat unul altuia „spațiu“,nu s-a schimbat niciunul de dragul celuilalt și au fost mereu sinceri şi având mare încredere unul în celălalt.

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au mutat împreună când aceasta nu avea încă 19 ani, iar el împlinise deja 36 de ani. Chiar dacă era foarte tânără, Dana a fost obișnuită de mică să stea printre adulți și s-a maturizat foarte repede.

Puțini au fost cei care au dat vreo șansă relației dintre cei doi, dată fiind diferența de vârstă. Nici familia și nici chiar prietenii cei mai apropiaţi nu au crezut că Dana și Radu vor forma un cuplu pentru o perioadă mai lungă.

În 2012, Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au căsătorit, cununia religioasă având loc la Palatul Mogoşoaia.

Dana Rogoz, soțul ei Radu Dragomir și fiul lor, Vlad
Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au mutat împreună când aceasta nu avea încă 19 ani

Dana Rogoz şi Radu Dragomir au împreună doi copii, au o casă superbă şi cariere de succes. Vlad Luca Dragomir s-a născut pe 1 martie 2014. Actriţa spunea atunci că a fost un mărţişor atât de dorit. Pe 20 mai 2020, a venit pe lume fiica Danei Rogoz, Lia Elena Dragomir.

Dana si Radu Dragomir au reușit împreurnă și pe plan professional. În 2019, a fost lansat filmul „Mo“, regizat de Radu Dragomir și în care Dana Rogoz a jucat rolul principal. Filmul s-a bucurat de un mare success la public atunci.

Anul acesta, Dana Rogoz a fost plecată de două ori până acum plecată pentru filmări în Slovacia, o dată pentru o săptămână şi a două oară pentru aproape o lună. De fiecare dată a plecat împreună cu Lia, pe care încă o alăptează.

Dana Rogoz, soțul ei Radu Dragomir și fiica ei, Lia
Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au mutat împreună când aceasta nu avea încă 19 ani

Soțul Danei Rogoz a mai fost căsătorit

Soțul Danei Rogoz, regizorul Radu Dragomir, a mai avut o relaţie înainte de căsătoria cu Dana Rogoz. Acesta s-a iubit cu actriţa Ozana Oancea, cu care are împreună un copil, pe Barbu.

Radu Dragomir a fost căsătorit mai bine de 10 ani cu actrița Ozana Oancea.

Fosta soție a lui Radu Dragomir l-a acuzat pe acesta că a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără.

„E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului”, a acuzat Ozana Oancea.

Dana Rogoz și soțul ei Radu Dragomir, în medalion și fosta soție Ozana Oancea
Radu Dragomir nu este în relații foarte bune cu fosta soție
Comentarii
Adauga un comentariu