Cancan

Dana Rogoz pozează sexy și face furori pe rețelele de socializare. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa actriță

Publicat: 28 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Rogoz pozează sexy și face furori pe rețelele de socializare. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa actriță
Frumoasa actriță Dana Rogoz arată spectaculos și își surprinde admiratorii de pe rețelele de socializare cu ținute sexy și provocatoare.

Îndrăgita actriță Dana Rogoz pozează sexy și face furori pe rețelele de socializare. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 36 de ani și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute provocatoare. Dana Rogoz a fost în atenția publicului încă de la începutul carierei sale și a apărut complet dezbrăcată într-un film celebru. Aceasta își asumă fiecare apariție și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa actriță.

Dana Rogoz, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Mereu zâmbitoare și cu o energie debordantă, vedeta se remarcă de fiecare dată când apare în public. Aceasta are o carieră artistică de succes, începută de la o vârstă fragedă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Dana Rogoz se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă.

Aceasta se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, regizorul Radu Dragomir, iar de când este mămică radiază de fericire. Dana Rogoz se menține în formă și reușește de minune să îmbine viața de familie cu profesia. La vârsta de 36 de ani, actrița își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy și nu ezită să se afișeze în ținute provocatoare la evenimentele mondene.

Frumoasa actriță a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în spațiul public, aceasta fiind sancționată pentru aparițiile îndrăznețe. Vedeta a avut parte de critici dure din partea unora după ce actrița a apărut goală într-un film celebru în care a jucat.

Cu toate acestea, Dana Rogoz își asumă fiecare capitol din trecutul său și nu regretă aparițiile sale publice. Artista a dezvăluit cum a gestionat scandalul apărut la vremea respectivă în lumea mondenă după ce a fost protagonista unor scene amoroase.

„Când vine vorba despre meseria mea, nu sunt pudică. Nu îmi permiteam să fiu pudică în acest rol, cu atât mai puțin în acel moment al filmului.

Corpul meu e un instrument, de care aveam nevoie pentru a compune acest rol și pentru a spune această poveste într-un mod cât mai credibil, cât mai autentic. Aș putea spune chiar că m-am surprins într-un mod plăcut, pentru că nu am lăsat anumite gânduri personale, civile, să îmi distragă atenția în timpul filmărilor.”, a declarat Dana Rogoz.

O altă actriță celebră care a apărut nud într-un film de succes este Oana Sârbu. Frumoasa vedetă face furori și în prezent cu silueta fără cusur și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Și tânăra actriță Anca Dumitra se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare, spre încântarea publicului masculin.

Cum reușește să arate atât de bine celebra actriță

La vârsta de 36 de ani, Dana Rogoz arată spectaculos și se mândrește cu un corp de invidiat. Frumoasa actriță reușește să îmbine perfect viața de familie cu profesia de succes și se declară o femeie împlinită și fericită.

Vedeta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene, iar în mediul online are un număr impresionant de urmăritori.  Mereu în formă, Dana Rogoz a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,N-am trucuri de frumusețe. Fac băi, când vreau să mă relaxez, când copilul doarme, am băi lungi seara, stau în cadă și îmi pun uleiuri și sare, așa mă alint. Am tot folosit diverse lucruri, uleiuri naturale și creme profesioniste, variez așa, dar nu am un truc anume. N-am ținut-o niciodată doar pe produse naturale sau altceva, nu. M-am reapucat de sală.

Fie merg constant la sală, fie fac acasă exerciții dacă nu am timp, sunt un om activ. Merg mult pe jos, dar nici nu trăiesc în sală, nu-mi permite timpul. Am mai multă grijă cu ce mănânc, evit prăjelile, urmez regulile de bun simț.”, a mărturisit actrița.

O altă vedetă care se mândrește cu o siluetă de invidiat este Delia Matache. Artista are un corp fără cusur și face furori cu fotografiile sexy de pe rețelele de socializare. Nu de puține ori cântăreața i-a uimit pe fani cu ținutele extravagante și ipostazele îndrăznețe.

Frumoasa actriță Dana Rogoz arată spectaculos și își surprinde admiratorii de pe rețelele de socializare cu ținutele sexy și provocatoare. Vedeta se bucură de succes în carieră și de împliniri în viața privată.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu