Cancan ultimă oră

Dana Rogoz și-a schimbat radical look-ul! Cum arată acum frumoasa actriță

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Rogoz și-a schimbat radical look-ul Cum arată acum frumoasa actriță
Dana Rogoz, schimbare radicală de look

Actrița și-a luat prin surpindere fanii de pe rețelele de socialziare, asta după ce a apelat la ajutorul unui stilist de încredere! Ce fotografie a publicat vedeta și cum arată acum?

Dana Rogoz se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Până la 36 de ani, aceasta a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani pe social-media, acolo unde postează zilnic cele mai importante evenimente din viața ei.

Dana Rogoz, schimbare radicală de look!

De curând, vedeta și-a luat prin surprindere urmăritorii, căci a apelat la îndemânarea unui hair stilist, iar acum are cu totul alt look. Iată ce coafură a ales să își facă de data aceasta.

Actrița iubește schimbările, dovadă fiind ultima apariție a ei pe rețelele de socializare. Aflată pe scaunul unui salon de lux din Capitală, actrița le-a mărturisit fanilor că a ales să își facă breton. Urmăritorii au reacționat imediat și i-au transmis o mulțime de mesaje frumoase, fiind în mod evident încântați de schimbarea acesteia.

„Îmi fac breton” ,a anunțat Dana Rogoz.

Bretonul pe care și l-a făcut este în stilul retro, iar spre vârfuri a ales câteva bucle lejere, renunțând astfel la coafura cu păr perfect întins.

„Și rezultatul final. Îmi place la nebunie!”, a exclamat entuziasmată vedeta.

Dana Rogoz preferă stilul natural

Multe vedete de la noi din țară pun preț pe aspectul fizic, însă Dana Rogoz face excepție de la acest lucru.Actrița preferă să fie naturală și demonstrează că nu machiajele ieșite din comun le fac pe femei frumoase, ci stilul, atitudinea și, bineînțeles, trăsăturile pe care le au de la mama natură. După ce a publicat imaginea în care apare cu noul look, Dana Rogoz a primit din partea fanilor o mulțime de comentarii frumoase.

„Îti vine foarte, foarte bine!/ Foarte bine îți stă!/ Wooow, ești superbă după ce că arătai mai tânără decat ești, acum te întinerește și mai mult noul look”, au scris fanii.

Adauga un comentariu