Cultural

Dana Săvuică, o prezență răvășitoare pe Instagram. Ce operație estetică vrea să își facă vedeta

Publicat: 01 dec. 2022
Dana Săvuică o prezență răvășitoare pe Instagram. Ce operație estetică vrea să își facă vedeta
Dana Săvuică arată spectaculos la vârsta sa și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Dana Săvuică este o prezență răvășitoare pe Instagram. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și arată spectaculos la vârsta de 52 de ani. Vedeta este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare. Dana Săvuică nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Iată ce operație estetică vrea să își facă vedeta înainte de ziua ei de naștere.

Dana Săvuică, o prezență răvășitoare pe Instagram

Dana Săvuică este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta a făcut furori pe vremea când a pozat în celebra revistă Playboy și a fost propulsată imediat în atenția publicului autohton. Vedeta a atras multe priviri și la prezentările de modă, fiind un manechin de succes. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Dana Săvuică are un trecut amoros tumultuos și o poveste de viață pe măsură.

Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a trecut printr-un mariaj eșuat. Cu toate acestea, Dana Săvuică se bucură din plin de viață și își asumă fiecare capitol din viața sa. La vârsta de 52 de ani, vedeta pozează sexy pe Instagram și are un număr impresionant de urmăritori. Aceasta a vorbit recent despre aparițiile sale incendiare și pictorialele îndrăznețe în revistele pentru bărbați.

,,Să nu uităm că prima mea apariție în Playboy a fost realizată identic după primul ei pictorial în Playboy, ea a fost prima în America eu am fost prima în România. Chiar si după 20 de ani de la pictorial mi se cere autograf. (…) Am făcut câteva poze și când am văzut că pe doi noiembrie, în 1954, Marilyn Monroe a filmat scena cu cada din filmul «Șapte ani de căsnicie», m-am gândit că am și eu pozele și am făcut o corelare între cele două, dar nu e făcut profesionist, a fost o idee de-ale mele, sunt făcute cu telefonul.

Fotografiile sunt făcute de prietena mea Carmen Negoiță, ne-am făcut amândouă poze ca să arătăm cât de frumos e castelul. Una dintre trăsăturile castelului este că într-una dintre camerele mari cu geamuri imense există acea cadă fix în cameră, nu este baie separat și ne-a plăcut mult ideea să facem niște poze acolo, și ea are pe Instagram-ul ei.“, a declarat vedeta.

Dana Săvuică nu regretă că a pozat goală de-a lungul timpului și se bucură din plin de succes. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se declară o femeie împlinită.

Frumoasa vedetă vrea să își facă o operație estetică înainte de ziua ei

La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri când se afișează la evenimentele mondene. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii incendiare și ținute sexy. Recent, Dana Săvuică a dezvăluit că vrea să își facă o operație estetică de micșorare a bustului.

,,Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație, deci lifting, ridicăm sânii pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin. (…) Eu am trăit cu bustul ăsta toată viața mea, de când eram adolescentă și băieții se legau de mine pentru că eram înaltă și aveam forme. Și totuși sunt formele mele pe care le iubesc și care mi-au adus foarte mult succes, mai ales când eram manechin.“, a mărturisit aceasta.

Dana Săvuică arată spectaculos la vârsta sa și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.
Adauga un comentariu