Cancan ultimă oră

Dani Oțil a trimis-o pe Gabriela Prisăcariu în club. Fanii au crezut că cei doi au divorțat

Publicat: 10 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil a trimis-o pe Gabriela Prisăcariu în club. Fanii au crezut că cei doi au divorțat
Dani Oțil a trimis-o pe Gabriela Prisăcariu în club

Gabriela Prisăcariu a petrecut seara trecută într-un club exclusivist din Capitală. Blondina a ieșit doar cu fetele, iar Dani Oțil a rămas acasă pentru a avea grijă de băiețelul lor. Fanii au crezut că cei doi au divorțat. Care este, de fapt, adevărul?

Gabriela Prisăcariu a ieșit în oraș, după multă vreme de stat în casă. În ultima perioadă, soția lui Dani Oțil a stat mai mult cu copilul lor și nu a mai avut timp să se distreze.

Dani Oțil a trimis-o pe Gabriela Prisăcariu în club

După spusele celor doi, Gabriela ar fi fost trimisă în club chiar de către soțul ei. Se pare că Dani Oțil a văzut că partenera sa are nevoie de puțină relaxare și socializare. Așa că blondina a ieșit cu fetele într-un club din Capitală. Acolo unde au dansat și s-au simțit bine până dimineața.

„Chiar el m-a trimis să mă duc în oraș fără el și s-a oferit să stea cu bebelușul. Credea că scapă”, a declarat Gabriela, pe InstaStory.

Reacția acidă a Gabrielei Prisăcariu, după ce fanii au crezut că a divorțat

După ce a postat o serie de videoclipuri în care se simțea bine și dansa, alături de prietenele sale, Gabriela Prisăcariu ar fi fost întrebată de mai multe ori dacă nu cumva a divorțat de Dani Oțil.

Blondina, puțin revoltată de ceea ce se poate specula de la o ieșire în club, a pus punctul pe „i” și le-a transmis un mesaj destul de dur celor care au întrebat-o astfel de lucruri.

„Ies și eu o dată club după mult timp, cu fetele, și mă întrebă lumea dacă am divorțat. Nu, nu a scăpat, știu, ar fi vrut, dar nu”, le-a spus Gabriela Prisăcariu fanilor.

Adauga un comentariu